Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Само кога е ептен неопходно за да не расипувам друштво... инаку никогаш.

Како што почнав скоро секој ден рано сабајле да станувам секад пијам по 1-2 кафиња. 1 кафе = точно 2 цигари хаха

Ах мојта слаба точка.....да висе пофалам инаку и проблеми си иам...овај чир од него и пушам по 3 до 4 цигари со едно кафе шо е ногу лошо ама пијам кафе од шоља за јогурт/чај ...навлечен сум како наркоман и се трудам да намалам ем за здравје ем и пушам ногу со кафето шо никогаш не ми случило да претерам со цигарите.

Сега ми се пие турско,немам со кој да пијам а сама не ми се прави :)

Едно пијам насабајле да се расонам, ретко пијам второ ама не ме бидува без тоа едно.

Вчера купив Браво од 100 грама, да го пробам а и да ја видам наградната игра, да не ќе се падне нешто. Отварам и гледам првите две полиња 500, 500. Како се израдува дека подоле ќе видам уште едно 500че ама ништо, се разочара.

Не шмркам. Ко идам на гости прво то ми нудат, а мене сирот лекарот ми забрани, јбг.

Вели не треба да пијам поради срцевата екстрасистолија. А плус и ако сум вљубен то било комбинацијата за накај патолог

да не знаете кај можам да најдам нескафе шолја ?

Подобар наслов за мене е- "Вие и еспресото" :) Едино ова кафе го пијам и тоа коа сум надвор. Летоска ладно со мраз, зимоска долго у голема шоља :) Најубаво еспресо ми праат у "Галери" близу Симпо у Карпош, а најцинкатори ми се Бариста, коа за обично зимаат 60, а за долго 70 ден. а додаваат само малце повеќе вода :).

Претежно пијам турско,да ме држи на нозе кога сум на работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom