Видео: Израелска патрола танцува на улица

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
М

Мартин`

Гостин

Снимката од израелските војници кои танцуваат на улица за време на патрола, стана вистински интернет хит.

Шестмина израелски војници се соочуваат со казни откако на Јутјуб се појави снимка на која се гледаа како тие танцуваат на песна од американската пејачка Кеша додека патролираат во Западниот брег.

Војниците полека се движат по една пуста улица кога одеднаш почнуваат да ја изведуваат кореографијата од песната Тик-Ток и тоа прилично извежбано, поради што изгледа дека танцувањето при патроли им била редовна пракса на овие војници.

зашто казни :baeh: треба да ѓи наградат. добро играат со опрема од 20+ кг.

Можно е да е фејк... прво и прво од каде доажа толку гласна музика?

Отсекогаш сум се восхитувал на Израелската армија, па и сега, имаат момците стил.

Можно е да е фејк... прво и прво од каде доажа толку гласна музика?

Според мене вака што слушам барем не ми изгледа на фејк, а музиката како да иде од куќиве што се.

Закон.....Одат, тепаат и на крај играат.:)

ЛоЛ
Браво за момците. :) Изгледа им се здосадило од војна. :)
Сигурно не се закана за никој кога танцуваат.

Глеадано од професионална гледна точка сигурно не е добро, но војници се, поарно да танцуваат отколку да се бават со пљачкање, силување, несовесно убивање и малтретирање.

Чудно понашање на терен (со музика и камери), во секој случај-најверојатно местенка.

За мераци.Треба да пробаш,ептен е кул. :)

Не сум во можност во моментов, имам плускавци на ногата.....

Во секој случај ова е катастрофа.Не смееле ова да си го дозволеле, со ова само го рушат кредибилитетот на нивната армија.

Не да е местено ова. А од кај знаете дека се израделци. Со Холивуд и се е можно. Мене таа позадината со зградите и реката ми личи на гоолем постер.. Загледајте добро, кај завржува зградата и после тоа има како некаква позадина од град. Но тоа е слика, и мислам дека ова е правено во некое студио, а башка музиката е пуштена исто ко од цд или комп. Го нема тоа ехо, како на пример кога поминувате покрај некоја зграда и слушате музика од некој стан. Не се слуша така гласно музиката.
Гледајте ја камерата од кој агол е дадена, исто ко да ја наместиле за некој музички спот на најдобро можно место за да бидат фатени сите како играат усогласено. Ко да имало режисер за кадаров.
Ова е класична Америчка монтажа.

По правилата на Евровизија на сцената можат да бидат шесторица... ова се токму потенцијалните кандидати за Евровизија... е, сега луѓето го користат секој момент за да се подготват...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom