Вицеви без наслов 2 дел

Влегол човек во продавница за домашни миленици и бара да купи папагал. Продавачот му покажува три и му вели дека првиот чини 5.000 денари.
- Зошто е толку скап?
- Па знае 1,000 зборови, а решава и математички задачи.
Вториот чини 10.000 денари бидејки знае 5,000 збора, решава математички задачи и креира компјутерски програми.
- А третиот колку чини?
- Епа овој е 20.000 денари.
- Па што знае овој да прави?
- Не знае ништо, ама овие другите го викаат ШЕФ

Честитам,примени сте како заменик на генералниот директор..
Дали имате некое прашање?
-Не тато...
Мобилен- предмет во кој се гледа кога поминува некоја личност
со која не сакате да се поздравите.

Во лудница влегува докторот во една соба и ги глеа лудациве се маваат од ѕидови,се фрлаат на глава,се удираат еден од друг, ама еден се собрал во еден ќош и не мрда.
Иде докторов кај неог и му вика:
Д:Што правите бе?
Л:Играме пуканки.
Д:Па ти не играш?
Л:Играм бе.
Д:Епа зашо не скокаш

Л:Па јас сум залепен за тенџерето.

:pos:

Маж и жена се возат во лифт, и на излегување мажот намерно со лактот ја удрил жената по едната града.
Се завртел и започнал да се извинува шегувајќи се:
-Госпоѓо, ако вашето срце е меко како вашата града, ќе ми простите?
Таа на тоа:
-Момче, ако вам ви е тврд како лактот, јас сум во соба 307!

Се возел Трпе во автобус со својот малолетен син, кога малиот здогледал некоја згодна плавуша со големи цицки.-Еј тато тато, види ги оние добри цицки!На Трпе му било многу непријатно и бидејќи вакви ситуации се повторувале многу често, решил да го запише малиот на воена академија. Поминало некое време и малиов дошол за првпат дома. Трпе сакал да провери дали нешто се променило кај малиот и затоа го однел пак на едно возење со автобус.-Еј сине види ја онаа риба, какви добри цицки има?-Тато батали цицки, него види го ти шоферот каково добро газе има.

Оди Струмичанец во Америка и носи лубеница. Го гледа американецов и го прашува што е тоа. Лубеница вика Струмичанецов.
- Е колицки лубеници има кај вас , да ги видиш нашиве колкави се!
Идниот пат Струмичанецов носи диња. А американецов повторно:
- Е колкаво дињче, кај нас да видиш колкави се.
Третиот пат Струмичанецов носи патлиџан. И Американецов:
- Што ти е тоа бе што го носиш, толицко?
- Рибизла, ебате бељата!

:D

Двајца Охриѓани ошле по риби и ги немало да се вратет 3 дена. Жената на едниот многу насекирана и вика на жената од другиот:
- Овие сигурно имет најдено други жени!
- А мор пак ти, одма на најлошото мислиш. Можда се имет удаено!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom