Вицеви без наслов 2 дел

Баба Радо женската ме изневерува.
- Напрај си чај од било шо и попари ја !!!

Добро овие со баба рада само на мене ама баш ич интересни не ми се ?

Секој ден, излегувајќи од дома, Итар Пејо ја среќавал комшивката која била многу убава, но мажена. Секогаш кога ќе ја сретнел и велел:
- Леле, какво парче си, штом те видам и полудувам.
Еден ден таа застанала и рекла:
- Постојано зборуваш, а ништо не превземаш. Донеси ми 100 евра и работата е завршена.
- Сериозно ?! Пејо не можел да им поверува на своите уши.
Наредниот ден отишол дома кај комшивката, и дал 100 евра и завршиле работа.
Вечерта кога мажот се вратил од работа ја прашал жената:

- Жено, Итар Пејо доаѓаше ли овде ?
- Да... дојде...зошто ?
- Колку пари ти даде ?

- 100 евра.
- Многу е точен тој Пејо. Вчера дојде кај мене на работа и ми вели " Комшија, дај 100 евра на заем, утре до ручек ќе ти ги вратам "

Слободан Милошешевиќ - енглески превод
Freestyler Dearfucker

И ск офтопик, вицеви сс наслоф - цигански вицеви

Циго ебаја ли си медицинску сестру?
Осфен сфоју сестру, другу не сам

Седиф циго и циганка на афтобуску, примочало ву се на ајше ептен, неможе да издржи, ке ги натопи шалваре
Абе Рамо куде да мочам, немогу да издржим, ка се умочам
Па иди мори има веце туја не ти е овој средорек, иди там мочај.Враќа се овај цела такфа још не мочала и му вика
Абе Рамче па има две вециња, незнам у кое да мочам
У тој што Ж што пише или у тој М
Амори мајмунко, мноо си глупа, па ке мочаш у тој што пишуе М
Тој ти е за мадам, а ж ти е за жентламени као мене : )

Лапаф се циго и циганка у парк и ск присакало му се дудлање на цигу.Ке гу тера што ке праи
Ајмори пуши ми га
Не бе, нема чанси, не умем и плус срамота ме много
Ајмори пуши ми га, убаво е много, пуши ми га не биди такфа
Не бе глупо ми много, нема чанси, јок море не бива
Ај мори пуши ми га
Не бе не!!!

АЈМОРИ ПУШИ МИ ГА, ЗДРАВО Е ЗА ЅУБИ!!!
Kaко бе здраво за ѕуби???
ПА АКО НЕ МИ ГА ИСПУШИШ КЕ ТИ ГИ ИСКРШИМ СФЕ ЅУБИ !!!

Зошто ти е модро окото?
Жена ми ме удри…
Зошто?
И се обратив со ТИ!
И за тоа ли тепаат?
Тепаат, тепаат… Си лежев јас на креветот, таа ме поттурна и ми вели: „ние одамна не сме имале секс“, а јас и велам: „Не ние, туку ТИ“.
Се возел некој патник на задно седиште во такси. За прв пат бил во градот, па возејќи се му се допаднала некоја црква и го потапкал возачот по рамо за да го потпраша да му раскаже нешто повеќе.
Таксистот вреснал, изгубил контрола над автомобилот, за малку не удрил во автобус, испаничен врескал и понатаму, го искачил автомобилот на тротоар, едвај избегнал пешачи и успеал да го застане автомобилот на сантиметар пред излог од продавница!
По доживеаното, патникот му вели: Ве молам, простете, не ми ни падна на памет дека толку ќе ве исплашам со лесен допир по рамото. Во вашиот град веројатно често ограбуваат.
Таксистот на тоа му одговорил: Ма иди у пи*ку материну!!! Денес ми е прв ден да работам како таксист. Последниве 20 години возев погребална кола!

Двајца патуваат во авион од Мајами за Њујорк:
- Јас сум психолог.
- Јас пак сум крупен мафијаш... Ај да те видам што за психолог си? Пробај да погодиш што мислам! За секоја мисла што ќе ја погодиш, ќе ти давам по сто долари.
- Ама јас сум психолог, не сум гатачка!
- Абе се работи за сто долари, пробај!
- Па, се враќаш од море. Значи сега се сеќаваш колку убаво ти било.
- Браво! Точно! Еве ти стотка.
- Штом ти било убаво, тогаш си бил со жена. И сега мислиш на неа.
- Токму така! Еве ти уште една стотка.
- Покрај тоа, не ти се сака да се вратиш дома.
- Правилно, еве ти уште сто долари...
- Штом не ти се враќа, сигурно си оженет. А штом си мафијаш, сигурно мислиш дека нема да е лошо да убиеш жена ти и да останеш со другата.
- Аха! Еве ти илјадарка!
- Ама зошто илјада? Нели требаше да даваш по сто на мисла?
- Ова не е мисла, а идеја!

Porano,stom ja bacis - tvoja e za na vek.Denes ke ja skapes od ebenje i pak neznaes na sto si :D

Виц 1

Отишла Фата да се види с’с другачке и почнала да се фали:
- Ја сам ослабнала 10 кила!
Другарке се заинтересирале и гу прашале:
- Како ти успеа? Диету ли држа?
- Компири, моркови и пипер.
- А вари ли ги или пржи ги?
- Копа ги!

Виц 2

-иде нека жена покрај реку, одозгора гу гледа стојан, муж вика: Стојанке ќе се е*емо ли?
-је бре стојане какав си дипломата си сас два реца да ме убедиш. :pos: Димпломат шта чеш :D

Виц 3
циго копа у контењер да види што ќе доручкуе по сабајле, и од едно време авто уууу бап удара у контњер. Циганин излага од контењер потегнуе увце и гледа га авто, гледа га контњер и вика: брат ќе се договарамо или да викам милициу? :pos::pos::pos:

Виц 4
Улаза србинку у кафиќ и вика: Извините, јел могу да добијем једно пиче?
а шанкер гу гледа и вика: а у пиче сакаш да ставу чевче?

Мажот ѝ вели ма жената:
- Зошто секогаш одиме на обична плажа, дај да одиме малку на нудистичка, поинтересно е таму?!
Жената му вели:
- Не можам со тебе, ми е срам!!
- Оти мори, пичка ти мајчина, да ти е срам?!
- Оти кога ќе те видат тебе, одма ќе им стане јасно дека сум се омажила само за пари…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom