Вицеви без наслов 2 дел

Сакав да потенцирам дека првин не го сфатив, изнасмејувањето беше како зачинет додаток.

Замисли да му пишев "Го сфатив" само. Не сум ја ко некои неутрални тука за џабе што пукаат мислења :D

Аааааабе ајде бегај од тука :D

Билдер, Стеф Шеф не ти е раВен!

Аааааабе ајде бегај од тука :D

Билдер, Стеф Шеф не ти е раВен!
Шо е бе, сакаш ферка ?! Ќе ти го викнам брат ми, он голем е, ќе ти ги истегне мустаќите.

Внукот го прашува својот дедо.
Дедо, дедо, дали се сеќаваш кога првпат си водел љубов
Дедото одговорил
Е мој внучко, јас не се сеќавам кога последен пат су водел љубов, а ти ме прашуваш за прв пат

Како се вика босанска нимфоманка?
- Небира.

Се гледа педер манекен пред огледало гол, си го врти газот и го гледа и полека му се крева пенисот. Го удира пенисот и вика:
- Не, не, наше газе, наше!

Маж и жена отишле кај психолог и мажот се пожалил дека веќе подолго време немал секс со жена му.Психологот го замолил мажот да излезе а да влезе жена му,да поразговара со неа.По краток разговор таа признала:
- Видете докторе неодамна го избркаа мажот ми од работа.Немаме доволно пари.Јас секое утро идам на работа со такси и тој кога ќе ме праша "Да плаќаме или не" јас го одбирам тоа "или не" и заради тоа "или не" каснам на работа.Шефот ме вика во својот кабинет и ми е прашува "Да те бркам од работа или не".Јас повторно избирам "или не".Враќајки се дома,пак кај таксистот "или не".А дома сум веќе без сили за мажот.Докторе помогнете !
- Па, да му кажам на маж ви или не? :pos:

Видови металци

Power металец доаѓа на бел еднорог, го убива змејот со магичниот меч, ја спасува принцезата и водат љубов во магичната шума.
Heavy металец доаѓа на Харли Дејвдсон, го убива змејот, пие пиво и ја секса принцезата.
Тrash металец доаѓа, го убива змејот, ја спасува принцезата и ја одјебува...

Power металец доаѓа на бел еднорог, го убива змејот со магичниот меч, ја спасува принцезата и водат љубов во магичната шума.
Heavy металец доаѓа на Харли Дејвдсон, го убива змејот, пие пиво и ја секса принцезата.

Тrash металец
доаѓа, го убива змејот, ја спасува принцезата и ја одјебува.
Folk металец доаѓа со пријателите свирејќи на хармоники, виолини и флејти и слични инструменти, змејот заспива уморен од играње, седнуваат и пак пеат и свират, а принцезата игра на маса.
Viking металец доаѓа да го убие змејот со голема секира, ја силува принцезата до смрт, го пљачка замокот и го пали пред да си оди.
Death металец доаѓа, го убива змејот, ја секса принцезата и ја убива, па си оди.
Grind металецот доаѓа, го убива змејот, ја убива принцезата, ја секса и после си оди.
Black металецот доаѓа на полноќ, го убива змејот и го става на колец пред замокот, ја сaдомизира принцезата, ја пие нејзината крв во ритуал во кој треба да ја убие.
Gore металецот доаѓа, го убива змејот и ја распарува неговата утроба пред замокот, ја секса принцезата и ја убива, после го секса нејзиниот леш, па и го распарува стомакот, ја секса трети пат, го пали телото и мастурбира над пепелта.
Gothic металецот доаѓа, го здогледува змејот, се заљубува во него заради бесмрдната моќ која ја поседува, и затоа што змејот го одбива, сече вени и ужива додека се гледа себеси во болка.
Doom металецот доаѓа, гледа огромен змеј и помислува дека никогаш нема да го победи, паѓа во депресија и извршува самоубиство. Змејот го јаде неговиот леш и ја јаде принцезата.
Progressive металец доаѓа со гитара и свири соло од 26 минути, змејот се убива од мака, после оди во собата на принцезата, свири уште еден соло со техника што ја научил последниов период, принцезата бега и го бара heavy металецот.
Glam металецот доаѓа, змејот се смее на неговата појава и го пушта да влезе во замокот, влегува да ја украде шминката на принцезата и бега.
New металецот е убиен уште пред да дојде до замокот, затоа што е позер.
Industrial металецот се појавува во најлонски капут, прави непристојни гестови пред змејот, ја вреѓа принцезата, а обезбедувањето го исфрла од замокот.

Прва брачна ноќ на Мујо и Фата,и спијат на два кревети.
По едно време Фата се буди и му вика на Мујо:Мујо,ми студи.
Можи да дојдам да ме стоплиш.Мујо одговорил:да и ја покрил со ќебе.
По некое време Фата пак се буди и му вика на Мујо:Мујо,ми студи на градите.
Мујо ја протрива на градите и продолжува да спие.
По некое време Фата пак се буди и му вика:Море Мујо,глуп ли си бе,
имам дупка меѓу нозете.
И Мујо и вика:А,значи од таму тебе ти дува

се расправаат англичанец, французин, кинец и македонец, што биле по националност Адам и Ева.
Англичанецот им вика - дека тие може да се само и само англичани оти само џентелменот може да ја даде половинката од јаболкото
Французинот смета дека тие се французи, затоа што само французиинка може да се даде за пола јаболко.
Кинезот мисли по што они би можеле да бидат кинези ако не по тоа што само од двајца кинези може да се насели набрзо цела Земја
-Не, - вели мaкедонецот: "Тие биле македонци .Голи, боси без покрив над глава , дај им едно јаболко за двајцата и мислат дека се во рајот !"

Грците го измислиле сексот и го користеле со векови. Тогаш дошле Македонците и им покажале дека секс може да се има и со жена

Малиот Јоцо отишол дома и го прашува татко му како да си фати девојка и он му вика: Ке ја однесеш симпатијата на водно и ке и кажеш. Ги гледаш звездите на небото? Сите ке ги симнам за тебе.
Јоцо другиот ден ја носи симпатијата на водно, но времето било облачно и немало ниедна звезда, тој немал што да и каже и и рекол:
Го гледаш каменот?
Оваа вика да, а Јоцо и вика:
Ако го земам и ти го удрам од глава ке ги видиш сите звезди.

„Внучко твојата генерација не може да живее без современа технологија,“ ми рече дедо ми.
„Не дедо, ТВОЈАТА генерација не може да живее без современа технологија, “ му реков и ги исклучив апаратите што го одржуваа во живот.

Полицаец застанува една плавуша и и вика :
- Возачка?
- Да, да, јас сум возачка

Полицаец сопира некоја госпоѓа која возела брзо:
- Госпоѓо, вашите документи!
- Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка.
А полицаецот и враќа:
- Е долго го чекав овој момент. Ајде сега на лист да напишете 1000 пати: „Никогаш повеќе нема да возам брзо“.

Цветко влегува во продавница и бара 100 грама салама. Продавачката сечи, мери и го прашува дали можи 115 грама.
- Не, реков 100 грама!
Продавачката скусува и пак мери.
- А може ли 105 грама?
- Не, реков 100 грама!
Продавачката повторно скусува малку и мери.
- Можи 97 грама?
- Не бре жено! Реков 100 грама и точка!
Продавачката веќе подизнервирана му вели:
- Ај фати ме за цицка!
- Зошто?
- Така ми е убоо кога некој ме ебава!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom