Вицеви без наслов 2 дел

Некоја баба седела дома и земала да чита весник и коа отворила кај мртвите му рекла на внукот: абе внучко шо се овие овде сликаниве? а внукот и одговорил матуранти бабо матуранти! и бабава му рекла еее внучко внучко да дае господ и тебе баба да те дочека вака еден ден!

Еден селанец си имал коњ. Коњот никогаш не се смеел. Еден ден селанецот им вели на луѓето од селото:
- Ако некој успее да го насмее мојот коњ ќе му дадам 500 евра.
Веднаш дошол еден човек, му шепнал нешто на коњот, и за чудо коњот почнал да се смее.
Селанецот изненаден, му дава на човекот 500 евра и му вели:
- Ако успееш да го расплачеш мојот коњ ќе ти дадам уште 500 евра.
Човекот му покажал нешто на коњот, и коњот веднаш почнал да плаче.
Селанецот возбуден, веднаш сакал да дознае што му рекол и што му покажал човекот на коњот. Човекот веднаш објаснил:
- Знаеш што, му реков дека имам поголем *** од него, тој се смееше, па после му го покажав и коњот почна да плаче.

Се шетаат мајка и ќеркичка во парк и здогледуваат двајца млади како се љубат на клупа. Ќерката ја прашува мајката: - Мамо дали и јас кога ќе пораснам ќе имам дечко?
- Секако ако си добра девојка - и одговорила мајката.
- А ако не сум добра девојка?
- Е тогаш ќерко ќе имаш многу дечковци.

Малиот Трпе му вика на татка си.
- Тато ај да ја продадеме мама?
- Е што ти текна?
- Е па ја више не ја цицам, ти не ја работиш, а ја храниме само за комшиите!

Умрел Бил Гејтс и отишол кај Господ и бидејки направил многу за општеството Господ му рекол да бира каде сака да биде во рајот или пеколот. Оди Бил во рајот гледа потоци славејчиња, добри луѓе, и потоа оди во пеколот. Таму гледа журки, пиење стриптиз свашта! и се враќа кај Господ и вели во пеколот ке одам. Господ рекол добро како сакаш ти, и оди Гејтс во пеколот и веднаш го стават во казан и го варат! и Бил го прашува на Ѓаволот - абе кога дојдов не беше вака ! еее епа тоа беше SCREEN SAVER братче!!!

Разговараат две плавуши: - Да видиш што сум открила, ја гледаш онаа коцка на ѕидот? Притисни ја. (се пали светло). - Како си открила такво нешто, то е феноменално откритие. - Ма не тоа, притисни пак (се гаси светлото). - Па каде исчезна...? - Е тоа сум открила. Го отвора фрижидерот и вели: - Еве го овде.:pos2:

Играле фудбал, Македонија - Бразил. И на градски Kaka требало да шутира слободен удар, ама живиот ѕид на Македонија бил свртен накај голманот, и голманот им рекол:
- Што сте се свртеле накај мене?
А тие му одговориле:
- И ние сакаме да го видиме голот!

Играле фудбал, Македонија - Бразил. И на градски Kaka требало да шутира слободен удар, ама живиот ѕид на Македонија бил свртен накај голманот, и голманот им рекол:
- Што сте се свртеле накај мене?
А тие му одговориле:
- И ние сакаме да го видиме голот!
Иначe вицот е со Роналдињо!

Се надувал зајакот, па фатил да плива во поточето.
Го виделе другите шумски животни и почнале да му викаат:
- Зајко бе, излагај од вода, ќе се удавиш!
А зајаков им одговара:
- Одјебете вие копнени животни!

Како си вика работничката униформа на твојот најдобар пријател?
- Кондом

Хасо, Мујо, Албанец, Мали Џокица, Трпе, Цветко, двајца цајкани, педер и плавуша влегуваат во кафеана. Газдата на кафеаната ги гледа и свикува: - Што е ова бе, виц на годината!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom