stevo po tebe vednas se gleda deka si se ozenil.site kosuli ti se ispeglani.
-pa da .toa e prvoto nesto sto me nauci zenami..
stoi momcence pred kafezot so zmii i im go pokazuva jazikot ..cuvarot go zabeleziva i odi go prasuva ;.-
-mali sto pravis?
-pa tie prvi pocnaa,.LOl
dosol inspektorot koj e pedagoski sovetnik kaj nastavnickata koja e pocetnicka za da vidi dali uspesno ja izveduva nastavata .
sednal toj na poslednata klupa zad mali ckoica i vnimatelno ja sledel nastavata,.
nastavnickata bila mlada i zgodna i imajki trema ja ispustila kredata
dodeka pisuvala na tablata.
se navednala da ja zeme i pri toa i zirnalo gazeto od pod fustanot,.
koga stanala zbuneta gi zaprasala ucenicite:
koj ke mi kaze sto napisav .]
mali zokica prv krenal raka :
ajde cokica kazi to :
vie napisavte LELE KAKOV ZADNIK.
sram da ti e brzo da se javis kaj pedagogot.
mali cokica lut mu se obratil na pedagogot.
drug pat nemojte da mi sepkate pogresni odgovori LOl
ne znam dali go ima vicov napisano vo >vicevi beznaslov vtor del.> AKO go ima togas izbrisete go..
umrel nekoj peer i odi kaj gospod i sea gospod mu se javuva na lucifer i mu veli:
LUCI aj imam eden za kaj tebe
i fino lepo lucifer go primil..
po nekoe vreme lucifer mu se javuva na gospod i mu veli.. : aj te molam malce dojdi do kaj men.\\
odi gospod kaj luci i sto da vidi se pomrznato , sxo mrazoj i vodi a treba da ima piskotnici ,m lavi ,vzesteni raboti,se da e so ogan , i gospod mu veli abesto stori more i ovaj mu veli,,aj da te vidam ti navednise da zapalis ogan pa togas ce zborvime >>>>
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl