Vibe Tribe @ MSU Скопје, Live + DJ Set, 10 feb 2007

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај и најстариот клабер да каже збор два.
МСУ како објект пријатно ме изненади. Местото има одлична климатизација, солидна акустика. А бре ко измислено.
Вајб Трајб беа на ниво. Убо музиче. Послем Дани најпосле дојде на ред да пушта музика после главната ѕвезда на вечерта.
Јас би ги искарал Батистута и Ива Скорпија кои си ојдоа уште у 3 саат.
Инаку забележав дека физички сум паднал со кондиција... и со пауза едвај се доддржав до 5 сабајле.

Tonchie напиша:
Ај и најстариот клабер да каже збор два.
МСУ како објект пријатно ме изненади. Местото има одлична климатизација, солидна акустика. А бре ко измислено.
Вајб Трајб беа на ниво. Убо музиче. Послем Дани најпосле дојде на ред да пушта музика после главната ѕвезда на вечерта.
Јас би ги искарал Батистута и Ива Скорпија кои си ојдоа уште у 3 саат.
Инаку забележав дека физички сум паднал со кондиција... и со пауза едвај се доддржав до 5 сабајле.

И Ива Скорпија беше на журка? Ауу... :) :) :)

еве лог наместо одговор:
[06:31] (D) Vodkamixx (D): абе и ива скорпија беше на журкава бе ? ДД
[06:31] (D) Vodkamixx (D): како не ја видов ја ДД
[06:31] Toni: ни ја не ја видоф
[06:31] Toni: и пратиф порака у 3 и пол да дојде кај нас
[06:31] Toni: ама она ми врати порака дека веке си иде накај дома
[06:31] (D) Vodkamixx (D): ауу ДД
[06:31] (D) Vodkamixx (D): не бива клабери од алек и ива скорпија СС
[06:32] Toni: jok
[06:32] Toni: jok
[06:32] Toni: nikako
[06:32] (D) Vodkamixx (D): разочаруваат
[06:32] (D) Vodkamixx (D): СС

Ау журка топ. Алек не разочара у 2 си отиде:pos: ама ај ќе му простиме го болеше ногата. Водка незнам кога си отиде али дефинитивно со МрНо беа најбоље у денсање. Ја класика си идев пеш накај дома у 6 саат сабајле ме гледаа комшии што идеа да наместат тезгите на Авто Пазар и ссега ме разбудија. Ич не сум спиен ама журката беше ТОП

vodkamixx напиша:
И Ива Скорпија беше на журка? Ауу... :) :) :)

Bev be ali apot me zdrvi pa kaj deckoto u stance morase :sekss: :sekss: :pusk: :pusk:

Inace pozdravxce do site kalberi i tonci osobeno so inenadnata poraka!!!:vozbud:

Ps malce me skara so tipot ali aj mu se prasta:):):):)

P.S. i jas sum po transot 5 god vise i po zurkite pa zatoa se gledame na naredna ahh da se bapneme site po edna pozz aj idam da spijam pak :)(

vodkamixx напиша:
Само што се прибрав дома, журката топ, vibe tribe топ, све топ, ја топ, само шо нозе ми пукаат сеа, флешои ме маваат.
Инаку МСУ за разлика од МКЦ е 100 пати боље, пошо има климатизација и така да не е жешко, а МКЦ пошо нема и увек е жешко.
А инаку на крај пуштаа солзавец, неможеа да не растераат, насиље брачко насиље, и ја така цел избезумен си отидов на крај. :pos:

Инаку топ беше све. :) Добра атмосфера, сите наапани, налокани и ред други работи. Одлично.

Инаку Бати разорача си отиде прв, па негде кај 5 саат си отидоа Бушав, Вортекс, Тончи и точкест, Ива остана исто до крај и она си отиде и по неа ние. А mRnO најде некоја цура и дудлаше на велико, на крај ги фатив. :pos:
Следеча журка - 21 април - Paranormal Attack, се глеаме таму. :music3:

Брачко,чоек не може да се скрие од тебе да си ибеш векот,морав малце да подудлам...тоа ме одржава у живот,иначе генерално за журката...Тоб беше

vodkamixx напиша:
Те стопи а. :pos:

Hmmm very, very nice i toa pod spidce :vozbud: :vozbud:

pa nakaj 2 saati se topeeeeeev :vozbud: :pusk: :pusk: :sekss:

Normalno superiornooooooooo:baeh:

Inace ja pa ne ve pratam tuka koj e zurkazdija neznaev za vas i sindikalskata druzina :) ali cim idete po zurkive sto znam se gledame na sledeca :)

SLEDECATA E SVEN VATH :) pa ke bide zurka sigurno :) ye ye ye

da da onadak na Paranormal attact- sakam da ja smiksa onaa be with you :):)

I normalnoo sakam da doe eskimo ili Bizzare Contact - e ovie imaaaa gola da se soblecam zs taka se dogovoriv so drugar mi:):):)

pozz

vodkamixx напиша:
Брачко не идеме ние на техно dj-и. Ние сме трансери у душа. :)

Нишо Водка, чим не идеш на Свен Ват, фејк клабер си. seir:

Абе Коки, ти незнаеш на какви журки идат вистинските клабери, така да не ми се мешај у клаберски живот. Вистинските клабери идат на trance журки да одлепат до даска, на Sven Vath шо ќе одлепам со тој негов мек техно beat. :helou:

техно смелс лајк дог пуп:snif: паранормал водка ама не идеме на сува бачко еве фанав ја у кладилница па праиме ...

Другови мои, ај ја како најстар од синдикатот да кажам збор два.
Свен е лудница, типот е масакр` у младоста коа беше тука јас немаф пари да идам на неговиот жур и само лиги ми течеа коа 1 другар ми раскажуваше за Чичко Свен.
Си ветив дека ќе идам следниот пат коа ќе дојде у СК ама по навика го прекршувам своето ветување. пак поради немање кеш, јебига го потрошив на патики и панталони и алкохол.

Ај сеа за Ива Скорпија. ред два. Синдикатот и не беше толку клаберски на времето, само Деско и Ифка, ама не примија мене и точкест, го асимилирафме Алек, и сеа еден од предусловите за влез у синдикатот е клаберство :)))))))

Бај д веј мислеф дека знаеш дека идеме колективно на журки...
Ама како и да е, следечи жур доаѓате ти и дечко ти со нас... чисто да се увери типот дека ние сме една голема весела дружина и да не ти се скарува кога ќе примиш порака од мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom