Ви треба драјвер? Побарајте тука.

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Creative SoundBlaster CT4760/SoundBlaster Live! 5.1 SB0220 драјвер за Win7, по можност да работи на 64 битни, со 4ГБ.Не ми треба supportpackot шо поддржува до 2GB RAM.

Imam eden problem,ako moze nekoj neka mi pomogne!Nikako ne mozam da go najdam CD-vo so drajverive a mn mi treba!Please pomognete:D Odnapred vi blagodaram:D

^ А да кажеш што компјутер имаш прво? Матична и графичка поточно..

Ако имаш интернет зошто не симнеш драјвери, на пример ако ти треба драјвер за принтер го пишуваш моделот на гугл и додаваш driver и воалаа! полесно нема :)

Кога го форматирав компјутерот го немав драјверот од графичката на цд кое ми следува со компјутерот и морав да го симнам од интернет. Ама сега гледам дека нешто компјутерот нема многу добра графика на игрите и ми ги кочи по малку. Како да проверам дали го имам точниот драјвер???

Не знам дали ова е соодветно за тука, али ај да си прашам. Драјвер за Nikon Coolpix s3000 за да можам да ги префрлам сликите у комп?

Кога го форматирав компјутерот го немав драјверот од графичката на цд кое ми следува со компјутерот и морав да го симнам од интернет. Ама сега гледам дека нешто компјутерот нема многу добра графика на игрите и ми ги кочи по малку. Како да проверам дали го имам точниот драјвер???

Која графичка ја имаш?

Mи треба драјвер за ATI Mobility Radeon HD 550v ,

Барав на официјалната страна од ати но не дава резултат :toe:

Не знам дали ова е соодветно за тука, али ај да си прашам. Драјвер за Nikon Coolpix s3000 за да можам да ги префрлам сликите у комп?
не верувам да ти треба драјвер за тоа... бутни само тоа приклучокот што ти е најверојатно усб и готово

не верувам да ти треба драјвер за тоа... бутни само тоа приклучокот што ти е најверојатно усб и готово

Ејј како не ми текна усб-то да го бутнам во комп. Мора да сум идиот. :uvo:
Како и да е, си го решив проблемот. :pipi:

Јас најдов на официјалниот сајт

Горе десно во ќош имаш драјвери, па одбери Notebook, pa ATI Mobility......

Побарав , највероватно во серијата се избира 5xxxx Series , и сега дава : AMD Catalyst Packages, Individual Downloads, Optional Downloads , кај кое од овиe 3 е драјверот ? Највероватно е во второто бидејќи има највеќе МБ ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom