Која графичка ја имаш?Кога го форматирав компјутерот го немав драјверот од графичката на цд кое ми следува со компјутерот и морав да го симнам од интернет. Ама сега гледам дека нешто компјутерот нема многу добра графика на игрите и ми ги кочи по малку. Како да проверам дали го имам точниот драјвер???
Јас најдов на официјалниот сајтMи треба драјвер за ATI Mobility Radeon HD 550v ,
Барав на официјалната страна од ати но не дава резултат
не верувам да ти треба драјвер за тоа... бутни само тоа приклучокот што ти е најверојатно усб и готовоНе знам дали ова е соодветно за тука, али ај да си прашам. Драјвер за Nikon Coolpix s3000 за да можам да ги префрлам сликите у комп?
Ејј како не ми текна усб-то да го бутнам во комп. Мора да сум идиот. :uvo:не верувам да ти треба драјвер за тоа... бутни само тоа приклучокот што ти е најверојатно усб и готово
Побарав , највероватно во серијата се избира 5xxxx Series , и сега дава : AMD Catalyst Packages, Individual Downloads, Optional Downloads , кај кое од овиe 3 е драјверот ? Највероватно е во второто бидејќи има највеќе МБ ..Јас најдов на официјалниот сајт
Горе десно во ќош имаш драјвери, па одбери Notebook, pa ATI Mobility......
Имам Radeon X1600/1650 Series SecondaryКоја графичка ја имаш?