Ви треба драјвер? Побарајте тука.

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаат САТА драјвери за хард дискот, неможам да си го форматирам компјутерот. Барав цела инсталација XP со САТА драјвери, нешто најдов ама без seed-ови.

Знае ли некој што му фали на лаптопот мој:

Сликата ми иде со кочење , како со бранови , ми ги утепа очите ? графиката нешто ? фала однапред.

Знае ли некој што му фали на лаптопот мој:

Сликата ми иде со кочење , како со бранови , ми ги утепа очите ? графиката нешто ? фала однапред.

Инсталирај драјвери за графичката.

Ne mozam :

Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup

Овие би требало по default да ти се веќе ставени. Ги инсталираш преку CD што ти доаѓа со лаптоп? Или од официјалниот сајт на лаптопот?

Влези во Device Manager и дај тука еден скриншот.

gpor.png

Тие двете што ти се со црвен Х, оди десен клик на нив и UNINSTALL.

После кликни на БИЛО КОЕ од овие што ги гледаш на сликава и на десен клик одбери SCAN FOR HARDWARE CHANGES и треба да се инсталираат самите.
После ќе можеш да си ставиш драјвери.

Фала ти Корун , се среди проблемот. Отидов на унинстал , скен , па потоа го најдов драјверот , се ристатираше и супер.

Аудио драјвер. Инаку инсталирам SigmaTel и ми вика Device object not present, reboot comp. Рестартирав и па истото го вика. Help?

Незнаев во која тема да напишам па си реков ај тука ќе прашам. Ако можи некој да ми кажи бесплатна лиценца за Adobe master colection CS3.

фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom