Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

• Креатор на темата Креатор на темата SNooPy
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш сум немала такво искуство затоа што повеќе се плашам од фризер одколку да одам на забар.Ама затоа си најдов фризер кај кој не ми е страв да отидам.Другар ми ме шиша и ми прави фризури како што си сакам.

Дали фризерот некогаш ве има 'осакатено' во шишањето?

Дали сте имале такво искуство, да бидете криво ишишани, премногу скратени, не добро офарбани и слично, и нормално кај кој фризер?

Мојот фризер ме нема никогаш осакатено али се иам шишано кај други кои ме осакатаиле и тоа беше во брзо време:kesa::pirat:

хаха ја не сум имала такви проблеми.братми ме шиши и ме фарба кога ке ми текне и како ке ми текне,сум имала 100 разни бои,должината варира од расположение:) имав коса до раменици и ја направив кратка,и супер ми е:) ако некогаш го мрзи братми си ги земам ножиците и сама се шишам:vozbud: иначе моја препорака:ако имате сигурен фризер и ако не е тука или не е на смена...причекајте,нема ништо да ви се деси ако не сте у момент исшишани...колку само луге ни дошле во дукан на поправка:nesvest::nesvest::nesvest:

ехееееее 100 пати ми се има случено тоа , ама златна нуларица хехеее

Кога бев мала, кога mе стрижеше мајка ми ми го исече увотоооо .... :vozbud:

Jeп... Дванаести ден како се шетам со заебана шишка. :pipi:

Мене ме осакати еве денеска,и шишки и се ми осакати.

Инаку совет до сите,кога сте нервозни не фаќајте ножици во рака,како јас прееска што се заебав,демек ќе ја поправав фризурата.Аууу колку се изнервирав,шишкиве ги дорасипав,за другото ај фатена ќе ја носам косава,ама шишкиве...не знам нив што ќе им правам.

Лелееееее највише го мразам тоа осакатување ми иде фризерот да го искубам и ја да го осакатам.Се шишав у 8 оделение кај една ,незнам дали да ја наречам фризерка,и после неможев да се препознаам...И реков само врвовите,кога ме фати...аууууу кога се видов со кратка коса...доаѓам дома стојам пред огледало и плачам од мука што ми беше.Нејкев да се појавам пред дечко ми,а тој па кутриот абе убаво ти стои,многу поубаво од предходно и ја уште поише бедирање.А другарка ми па не се секирај ке ти порасне и си се смее.kiki:Никогаш нема да го заборавам тоа и од тогаш памет во глава одам кај испробани фризери што им верувам на зборот.

ufff i to kako. Pred dve godini imav dolgaaa kosa,koga otidov na frizer i rekov samo da mi gi skrati vrvovite a taa me isisa skros kratko. Se ispokarav so nea,no veke bese docna. Posle doma nemozev da se sozemam od mojata frizura...

мене денес....сакав да отворам ваква тема ама си викам нема шанси да сум првиот што му се десило ова....и еве ја....
сеа ми иде да го изгазам типот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom