Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

• Креатор на темата Креатор на темата SNooPy
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де и фризерите се луѓе.
Аха неколку пати мислам дека ме заебале али не сум се бунела многу, прифаќам било какфа промена:):).

...Mnogu tuzna rabota...ednas mi se sluci i bev ifrit...abe kokoska kako mozese da mi ja skrati tolku kosata be..neli gleda deka glavava mi e ko na mamut:)..i to..se desi!!!

Lele me isisa bev kako
forum+13finesa.gif
u glavata mi idese da mu kazam da mi gi vrati parite.

леле болна ми е темава....нејкам да се потсетам уште ја пцујам фризеркана....од коса до половина ми направи да не речам машка фризура...ке пукнев се убив од плачење во салонот..па уште ми вика зашто бе девојче баш убаво ти стои...кај ме осакати па ме ребраше одозгора...ц ц ц

hehehe ednash ne mi bilo po keif mislam....ali sum se priviknal na promenata....frizer ne se menja :)

ko malecka 1,i toa baba mi me sisase ko masko,i sea koga ke se vidam na sliki se umiram od smeenje:)

Nemam doverba u frizeri nitu pak u luge so sakaat da kratat kosi,sama ja odrzuvam mojata.

jas mu rekov malce samo kratko a toj samo malce kosa mi ostavi
fuck the "frizer" and greece

I toa kako me imaat zapusteno.Od ednata strana podolga kosata od drugata pokratka.Posle ojdov kaj drug frizer se koregirav.Ama sega za sreka si odam kaj istiot i nemam takvi problemi :)

Ednas ke praef frizura za svadba mk i me napraj ko sedelo za golubu i placef , sestrami imase drugar frizer i me napraj pak na coece da licam . Taka da ne menvam friziri jas Bekim me strizi vo Swe a Dime Bt , nikoj drug nema pristap na mojata kosa .

Ми се десило да ме унаказат. Му викам на берберот земи со ножички скрати ми ја косата 2 cm и напраи да личи на фризура. Кога зема он машинката вр, вр, вр, вр и коа ме напраи за нигде од тогаш не идам кај тој бербер. Тоа беше негде пред 3 години. И сеа си сменив фризер, овој сеа кај што идам никад не ме утнал ни за влакно, дечкото е лудница.

П.С. Само со ножички работи дечково. Машинка воопшто не употребува, освен за тие влакната позади кај вратот. :) :)

Не ме унакази,ама ме разочара. :)
Плачев 4 сати ама...и после то отидов на роденден потечена од плачење,мамата!

Haha da.... losho losho.... bev kako kokoshka... ama porasna... kosata:D

abe ednas bev na frizer i toj me KASTRESE ko da sum zelka i od togas idam samo kaj zenski frizerki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom