Divider
Seraphim
Ne e истиот или некојси од Зелениково. Овој цел живот живееше во Охрид, сега е умрен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да прашам што правеше таа вечер пред да си легнеш?FortunE напиша:Епа како тогаш вратата беше отворена кога станав? Баш ги прашав моите, тие ми рекоа дека никој не ја отворил... Сето тоа се случуваше во рок од 15 минути...Acid напиша:А објаснување за случката со Форчн - си имала кошмар.
:roll:
Секако дека може, но ќе ти одговорам колку што се сеќавам (бидејќи беше пред 5 години)... Гледав телевизија, но пред да прашаш, ќе ти кажам дека не гледав хорорAcid напиша:Може да прашам што правеше таа вечер пред да си легнеш?FortunE напиша:Епа како тогаш вратата беше отворена кога станав? Баш ги прашав моите, тие ми рекоа дека никој не ја отворил... Сето тоа се случуваше во рок од 15 минути...Acid напиша:А објаснување за случката со Форчн - си имала кошмар.
:roll:
StenmarC напиша:Сабајлево пазете што ми се случува. Си сонувам јас некој сон, нешто ко у стилот сум бил некаде и дека, некој ми пратил порака и пазете во истиот момент откако ми помина тоа низ мисли, ме разбуди телефонот со музиката за пристигната порака :? :? :? :? :? :?
Gizo напиша:StenmarC напиша:Сабајлево пазете што ми се случува. Си сонувам јас некој сон, нешто ко у стилот сум бил некаде и дека, некој ми пратил порака и пазете во истиот момент откако ми помина тоа низ мисли, ме разбуди телефонот со музиката за пристигната порака :? :? :? :? :? :?
тоа е кога околината влијае на сонот, ја кога спијам со пуштено радио често пати песната што иде на радио ја има и во сонот што го сонувам
Ninja напиша:Јас сум скептик во врска со овие "чудни" случки - ги игнорирам ако не можам да им најдам логично објаснување ... ама неколку минути (дури успеав да ги насочам мислите на нешто доволно досадно за да ме успие) не ми беше воопшто пријатно :?![]()