vesna1992ify идната македонска јутуб сензација!

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nie sto se vklucuvame pokasno, kade moze da gi gledame videata deka gledam site pisuvaat "removed by the user"?

Nie sto se vklucuvame pokasno, kade moze da gi gledame videata deka gledam site pisuvaat "removed by the user"?

Едно е зачувано од некој добар господин, мислим дека ти е и ова доволно, мада стварно штета што никој не ги зачувал тие кога пее :D

добив response на ова

"Добар ден ти кој се осмели да јавно кажеш нешто против мене. Во се потполно имаш право. Не сум единствена на светов со снимање на сама себе и затоа незнам зошто од мравка слон направивте. Избришани се видеата а ми импонира многу што сеуште се замараш со мене дури и апел направи. А јутјуб е место за секој и кој што сака ке простира се додека не е од границите на правилата. Така да фала ти за се а дека никому нема да недостигам тоа ти не го знаеш!
Пријатно"

awwwwwwwww

Едно е зачувано од некој добар господин, мислим дека ти е и ова доволно, мада стварно штета што никој не ги зачувал тие кога пее :D
Дури сум влегол во топ коментари на линков со само 4 лајкс. :pos:

Шо бе го затвори акаунтот Веснето, или мене така ми се чини?
Ах бе деца, деца, почнавте да го цензурирате интернетот со премногу сеир. :pos:

Не ми се верува дека типкава учела кај мене у основно. (денес дознав):pos:
Колку ја имаат реметено и она самата не е свесна.

dbd1e14128ead6d306a1be0c659db857.gif

... за жал изгледа ги нема никој другиве видеа за да ги реаплоадира :/

До каде може да те донесе таа луда депресија и љубовта... ова е HARDCORE чоече. До толку ли бре?

P.S. Добар ден Мартин... далечината не ни сметаше на нашето разменување.Никој друг од другите корисници не ставаше толку луди и откачени слики со некои полуди пози, туку само тој.

:вонзем: :вонзем: :вонзем:

:tapp: Аууу се ретарди... вакво нешто у наше време немаше, срце ќе ме фатеше од „исповедтта“ на момава (Весна).. загреф.

Дај сејвувајте ги видеата, греота ќе биде ако одлучи некогаш да си ги избрише :pos:
Али битно она не живее во Македонија и затоа не е глупа како нас :facepalm:
Зашто не ги снимивте заштоо? ете ги избришала и ние кои се вклучуваме подоцна никогаш нема да слушнеме како весна пеела.
За во иднина драги кајганачии послушајте савет шта че вам ацид дати. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom