Мене ме чуди од каде и текнало за изборов на песни.Овие песни не ги знаат и самите натпреварувачи кои учествуваа на М2,а оваа од збор до збор ги знае.
Каква гуска еј.Добро нема некој да и каже дека рика,а не пее и дека тоа не личи на пеење уопште?Кога се снима,не ги проверува видеата после,толку е ретардирана што не може да воочи дека има глас ко Ѓоко Ѓорчев во 3 саатот навечер кога иде на мочање?
Абе ај океј веќе ако сака да пее и да посветува песни и пораки на одредени личности како овој Мартин (го жалам искрено) ама ја колку шо се разбирам посојат и начини на комуникација на Интернатот каде не мора милион луѓе да ти ги гледаат маките и глупирањето.
А кога веќе си пуштил клип во јавност, посебно клипови како овие со толку бедна содржина на збудалена тинејџерка со никаков глас во канцеларија со папки, тогаш и поштено ќе си ги прифатиш сите критики кои норамлно ќе следат.
Баш ме интересира што ќе мисли самата Весна за овие клипови за 5-10 години? Ќе се срами ли да ги гледа?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.