vesna1992ify идната македонска јутуб сензација!

Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас од доверливи извори сега дознав дека Мартин е всушност wot, затоа и го нема во виртуела во последно време.:D

В

Вори

Гостин
Мене ме чуди од каде и текнало за изборов на песни.Овие песни не ги знаат и самите натпреварувачи кои учествуваа на М2,а оваа од збор до збор ги знае.

Каква гуска еј.Добро нема некој да и каже дека рика,а не пее и дека тоа не личи на пеење уопште?Кога се снима,не ги проверува видеата после,толку е ретардирана што не може да воочи дека има глас ко Ѓоко Ѓорчев во 3 саатот навечер кога иде на мочање?

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
[quote="
Добар ден мартин, па после "од мојата прва годинка живеев во Штип" па шлаг на торта "
ти си едно прекрасно душиче на целиот свет :
"

Уживајте !![/quote]

Да уживаме? Девојчево за жалење е... :(

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Е штета баш да видам шо чудо е, ги тргнала. Има некој шо ги зачувал? Anybody?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе ај океј веќе ако сака да пее и да посветува песни и пораки на одредени личности како овој Мартин (го жалам искрено) ама ја колку шо се разбирам посојат и начини на комуникација на Интернатот;) каде не мора милион луѓе да ти ги гледаат маките и глупирањето.

А кога веќе си пуштил клип во јавност, посебно клипови како овие со толку бедна содржина на збудалена тинејџерка со никаков глас во канцеларија со папки, тогаш и поштено ќе си ги прифатиш сите критики кои норамлно ќе следат.

Баш ме интересира што ќе мисли самата Весна за овие клипови за 5-10 години? Ќе се срами ли да ги гледа?

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ааа ги избришала, премногу касно ја видов темава :(

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945

НЕКОЕ ДУШИЧЕ НА ЦЕЛИОТ СВЕТ НИ ОВОЗМОЖИ ДА ГО ИМАМЕ ОВА!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom