vesna1992ify идната македонска јутуб сензација!

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Типичен пример за асоцијални хејтери. Немаат за кого да снимаат видеа, немаат пријатели и им завидуваат на оние кои имаат. А сигурно се слаби и со пеењето.
Ти брат да не си онај Кај ми е сонцето, шо ја браниш ??

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Лелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахаха :) аутограм да не сакате?
У еден пост си измешала 3 дијалекти, плус српски јазик. Не мии јасно за шо на сила се прааш фаца, шо ти е целта, демек видејте ме саа ќе им покажам јас на них. Ама не, ти си начитана и шо е најбитно живееш у странство, неможеме ние со тебе.
Да беше малко по паметна, шупава ќе те викаа.

G

galaxy

Гостин
И што ако е ЧДА? Тука престануваат човечките емоции? Тука омразата раѓа љубов? Не би рекол, пријателството е бесценето! И не секој го има почувствувано. Некако се чувствувам должен да го кажам сето ова. Ептенски се разочарав од вас.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
И што ако е ЧДА? Тука престануваат човечките емоции? Тука омразата раѓа љубов? Не би рекол, пријателството е бесценето! И не секој го има почувствувано. Некако се чувствувам должен да го кажам сето ова. Ептенски се разочарав од вас.
Пфффф it's still ЧДА.. Па не престануваат тука емоциите, али тука преовладува сарказмот, хуморот и иронијата. Нема гајле, сите сме биле разочарани во животот и шо ?? да не треба да снимаме видеа и да ги ставаме на интернет ??

PS - just trolling..

M

Macedonian-Sun

Гостин
У еден пост си измешала 3 дијалекти, плус српски јазик. Не мии јасно за шо на сила се прааш фаца, шо ти е целта, демек видејте ме саа ќе им покажам јас на них. Ама не, ти си начитана и шо е најбитно живееш у странство, неможеме ние со тебе.
Да беше малко по паметна, шупава ќе те викаа.
Абе Иване мош сите тука не разбират струмички како ти шо разбираш. А јас си комуницирам и со срби исо наши и со битолчани секакви а как сакам така ќе говорам. Немам финта. Нејќеех ни да бидам славна на тај начин. Само да го поздравам другаро. И толку.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Благодарам на подршката. Ова одамна го чекав.
Искрено незнам зошто сите се понашаат овака немилосрдно кон тебе.....а ти напротив, направи со твојата чиста душа да ги сплотиш сите кои имаат позитивни чувства кон некого.

Едноставно ги воздигна енергиите,на сите оние личности на кои патиштата им се пресретнуваат во животот.

Твојата добродушност низ нас ја проткаја нишката на осознавањето,за тоа кој сме ние и како треба да ги цениме нашите пријатели.

Поздрав Весна....и продолжи понатаму со твоите видеа,се надевам дека нема да спречат лошите и зли коментари.

п.с чекам одговор,дали ќе има нешто ново од тебе...т.е дали имаш уште инспирација за да ја пренесеш длабоката мисла пак преку видео,или ќе чекаме да се обидеш на друго поле(пишување поезија и сл.) ?

G

galaxy

Гостин
Пфффф it's still ЧДА.. Па не престануваат тука емоциите, али тука преовладува сарказмот, хуморот и иронијата. Нема гајле, сите сме биле разочарани во животот и шо ?? да не треба да снимаме видеа и да ги ставаме на интернет ??

PS - just trolling..
Ти си едно душиче на целиот форум што касно пали. И продолжи и понатаму како што си.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Абе Иване мош сите тука не разбират струмички како ти шо разбираш. А јас си комуницирам и со срби исо наши и со битолчани секакви а как сакам така ќе говорам. Немам финта. Нејќеех ни да бидам славна на тај начин. Само да го поздравам другаро. И толку.
Вистина било дека има луѓе што одат со глава во ѕид

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Весна, ти на ВИП си?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје