O
Omer el Faruk
Гостин
Лаванда, не нервирај се, сепак пренесов само вест. Не измислив ништо самиот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лаванда, не нервирај се, сепак пренесов само вест. Не измислив ништо самиот.
Прво ..за да не отиде темата под клуч..без провокации и офтопици..продискутирајте ако мислите дека вреди..ако не...Ха,ха...еве ги злобнициве одма се јавија непрозвани.
Абе прокоментирајте ако имате нешто во врска со темата,која е секојдневие кај христијанските свештеници. Не закачајте се одма за мене.![]()
[
Прво ..за да не отиде темата под клуч..без провокации и офтопици..продискутирајте ако мислите дека вреди..ако не...
Омер нормално е да има девијации насекаде па и во редовите на црквата..ако мислиш дека кај вас ги нема...разбуди се..Работата не е во тоа дали некој застранил..од вистинскиот пат..проблемот со "веста" е што англиската црква го прифатила тоа..значи не забегале само луѓе туку и цела црква..
Сепак запишано е дека ќе има вакви работи...

Ме интересира само кој ги венчал? Кољега ПЕДЕР или самите си се венчале? Биле во својата парохија или кај кољегата?
Немој Симеон да ВРТИШ лоши и нечисти мисли во главата.
'Не судете, за да не бидете судени. Зошто со каков суд судите, со таков и ќе ви се суди'
Христијанин, па дека си ти бе? Long time no see...
не ми фаќа умот за да напишам нешто.Дефинитивно ..Не забегувајте од тема да не ве бришам :pos2: