Веројатност за љубов на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате во љубов на прв поглед???

• Да

Гласови: 196 65,1%
  • Не

Гласови: 105 34,9%

• Вкупно гласачи
    301
Верувам на љубов на прв поглед, но таа љубов нема шанси, ако не се случи и втор, и трет, и четврт, итн. поглед.

Треба многу погледи и други работи, за љубовта прво да може да се развие и да се одржи. Само еден поглед не е доволен сам по себе.

Зависно како ви е дефинирана љубовта.
Ако ви е, кога видете некоја Кармен Електра по патот речете би оставиле се за неа, љубов. ОК.

Па од негде верувам ја на сите убави девојки истот им го мислам o yeah

Не верувам.Тоа не е љубов..значи дека кај личноста ти се допаѓа само физичкиот изглед(бидејќи сеуште го немаш запознаено).

Верувам затоа што речиси секогаш ми се случува. Знаеш дека си заљубен затоа што нешто ти го кажува тоа, дека тој е тој и дека ќе ти се допаѓа одредено време, а воедно, водве тоа е чувство на љубов спрема некого :smir: Потребата да го имаш покрај себе и да го запознаеш, да му се фрлиш во прегратка уште истиот момент...едноставно тоа во тебе го создава она прекрасно чувство :pipi:

Nma lubov na prv pogled. Mozit da ti e simpaticen duri i ubaf no vednas da se zalubis nema sansi to e moe mislene za lubof mislam deka e potrebno poveke vreme .

Можно е,има и верувам во љубов на прв поглед.Тешко е малце да се стигне до тоа,ама постои таа љубов.

Не верувам во љубов на прв поглед. Според мене ова чувство се раѓа врз основа на карактерните особини (иако физичкиот изглед е прво нешто кое секој го забележува) и дали истото ќе прерасне во цврста врска зависи од однесувањето на двајцата партнери, нивните ставови и секако очекувања. Не ми се случило досега, а верувам нема ни во иднина зашто на прв поглед освен физичка атракција не може да се почувствува повеќе (мислам на онаа "вистинска" љубов)

Уууууу верувам и тоа како во љубов на прв поглед. И има ми се случено, ама не излегло ништо сериозно! Иначе најинтерено ми беше кога буквално се заљубив во Логан Том(капитенката на женската американска одбојкарска репрезентација!). ГЛедав одбојка само за неа да ја видам.

Едит: Ова со Логан Том беше на 12-13 години....

Зависи можеби има можеби не, се зависи до погледот, агол, дали имаш диоптер, преспектива, дали е во затемнета или осветлена локација, близина, дали е нашминкана, дали е убаво секси облечена , дали е убаво секси облечена во случај да е слечена, дали во новчаникот и се вртат иљадарки или стотки.

За тоа си има критериум и принцип кај мене и нема заебанција, затоа не сум бил разочаран од сите мои досегашни партнерки.

lubov na prv pogled nema sansa, mozebi simpatija:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom