Велија во оро со Ѓаволот?

• Креатор на темата Креатор на темата bube
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Ако овие денови ја гледате програмата на А1, ќе забележите дека градот Струмица е во центарот на вниманието........ исконски град, историски,центар на Македонија, напреден, успешен,европски итд........
На секои 5 мин, Струмица, Струмица...............
Кој ја направи Струмица ваква?
-Се разбира градоначалникот Зоран Заев, и оп стаклениот пазар во стил на Лас Вегас излегува од пазадина............рајот во Македонија Струмица е заслуга на Зоран Заев и компанија.....

И кога ќе го прочитете слединиов пробен балон:

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=148884&idg=8&idb=2326&rubrika=Makedonija

ќе ви стане јасно за кого работи А1 и Белија.........
За што ли се работи, дали си фаќа страна човекот,сака да биде бар министер на фармерите, или се работи за груб рекет?
Амбициите негови за политика ги знаеме.........дали се откажал......
Одговорот на оваа прашање ќе го добиете од устата на петелот што катадневно кукурика во Шпиц.........

Огромни пари фрла да ја отвори вратата на пеколот, не ќе да е за ич ништо..............

Ако овие денови ја гледате програмата на А1, ќе забележите дека градот Струмица е во центарот на вниманието........ исконски град, историски,центар на Македонија, напреден, успешен,европски итд........
На секои 5 мин, Струмица, Струмица...............
Кој ја направи Струмица ваква?
-Се разбира градоначалникот Зоран Заев, и оп стаклениот пазар во стил на Лас Вегас излегува од пазадина............рајот во Македонија Струмица е заслуга на Зоран Заев и компанија.....

И кога ќе го прочитете слединиов пробен балон:

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=148884&idg=8&idb=2326&rubrika=Makedonija

ќе ви стане јасно за кого работи А1 и Белија.........
За што ли се работи, дали си фаќа страна човекот,сака да биде бар министер на фармерите, или се работи за груб рекет?
Амбициите негови за политика ги знаеме.........дали се откажал......
Одговорот на оваа прашање ќе го добиете од устата на петелот што катадневно кукурика во Шпиц.........

Огромни пари фрла да ја отвори вратата на пеколот, не ќе да е за ич ништо..............
Pametno.

Рекле старите...
Од кол,на кол,на крајот ќе се наденеш на еден...

Ako si gledal A1 vo posledniov mesec, sto izgleda ne si gledal, se zboruvase i za Veles i za Stip i za Ohrid, taka da rabotava ja vadis od kontekst

Ako si gledal A1 vo posledniov mesec, sto izgleda ne si gledal, se zboruvase i za Veles i za Stip i za Ohrid, taka da rabotava ja vadis od kontekst

Нема врска, се зборуваше само за Охрид, а види случајност, и таму градоначалник е од сдсм. А ништо чудно и за Велес и Штип да се зборувало, ама и тука постои случајност, затоа што и на тие градови, градоначалниците се од сдсм и лдп. Многу случајности според мене, нешто чудно се случува!!!!

Iskreno da ti kazam A1 e edinstvenata tv koja nesto od nesto zboruva za svoite gradovi,i sega toa necini, pa jebiga ne e Sitel,
Ne me interesira civa e i dali e provladina ili antivladina, a ako zborite realno togas site tv se necii i kako ,,neopredeleni,, plukajte gi site zasto samo za toa i vredat da se plukaat

Добро..сеа да не беше Заев спомнат како причина сигурен сум дека и ти ќе се согласеше со нас,ама интерес си е интерес.
Оп...завеса пред очи.

Jas komentiram za A1 a ne za Zaev, ako ti mislis deka ne e dobar gradonacalnik, togas vo red, ali mislam deka e dobar gradonacalnik, a baska cist, nema crni damki, i namesto ti kako ,,neopredelen,, clen na forumov treba takvi luge da pocituvas i podrzuvas, ti go mrazis samo poradi tia sto e vo sprotivna opcija od ,,neopredelenite,, vmrovci.

PS. Jas rekov deka A1 ja pocituvam za kampanjite sto gi vodat za gradovite vo RM, kako i za nekoi istoriski licnosti, a za toa deka e pod necio vlijanie o jas stojam zad toa, i ne samo za a1 nego i za site mediumi kaj nas.
A ti ako si neopredelen poveli otvori tema ne samo za a1 tuku za site mediumi

Само кратко, бидејќи одамна немам пишано:
А1 = Алах е еден
Велија е одамна на оро со натемаго.
Ајт :salut:
пред да почните да се расправате

Jas komentiram za A1 a ne za Zaev, ako ti mislis deka ne e dobar gradonacalnik, togas vo red, ali mislam deka e dobar gradonacalnik, a baska cist, nema crni damki, i namesto ti kako ,,neopredelen,, clen na forumov treba takvi luge da pocituvas i podrzuvas, ti go mrazis samo poradi tia sto e vo sprotivna opcija od ,,neopredelenite,, vmrovci.

Ова ти е незнам кој пат грешно да толкуваш, а знам дека е намерно.

По што си заклучил дека го мразам Заев?*

Ама ми смета што ти и сличните на тебе определени комуњари сте крајно селективни кога станува збор за сдсовските интереси.

Се додека Заев работи како што треба и луѓето за кои работи се задоволни јас нема “А“ да кажам против него.

Ама за А1 можам да коментирам колку сакам, пред се поради ефтините политичко - маркетиншки пропаганди.

* И сакам да ми одговориш аргументирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom