Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Пред малку се вратив од таму ..... Пекол, нема ништо осатанато само голи ѕидови...Кулоари... Причина за пожарот...Загинатата жена имала зајаци и сакала да ги стопли зајаците, а уништи неколку куќи...

кај да купам у велес риби за у аквариум? она на ваната позади хигиенски работи уште? или ако има некое друго место каде што се продаваат?

кај да купам у велес риби за у аквариум? она на ваната позади хигиенски работи уште? или ако има некое друго место каде што се продаваат?

Можеш таму,или кај Интро кафичот што е тоа Булка цвеќарата..Јас купив една златна рипка од таму..50-100 динари ја платив.

у булка се продаваат? ај ке проверам баш после. не ми се оди кај ваната пошто последен пат кога бев тоа кучиштата шо ги има се шетаа слободно низ двор и едното ми се пушти па морав да интервенирам со клоци. не дека ми е страв, ама не дај боже ке го удрам ко шо не треба ке го повредам после ке треба и него да го плаќам да му се мочам. :)

у булка се продаваат? ај ке проверам баш после. не ми се оди кај ваната пошто последен пат кога бев тоа кучиштата шо ги има се шетаа слободно низ двор и едното ми се пушти па морав да интервенирам со клоци. не дека ми е страв, ама не дај боже ке го удрам ко шо не треба ке го повредам после ке треба и него да го плаќам да му се мочам. :)

Па има папагали тие работи..Провери види

- Или едната страна бара да заминеме со нив да се бориме или другата. И што да се прави. Затоа се решаваме на ваков чин. Патот е долг и неизвесен, но тоа е единственото решение. Не прашуваат дали сакаш, туку само доаѓаат, мобилизираат, даваат пушка и се бориш. Нема врска дали си маж или жена, а ги земаат и децата ако се над 16 години. Против кого да се борам. Во прашање е живот или смрт. Затоа и бегаме. Сакаме достоинствен живот – вели Сиријката од Алепо.

Na vestite na SITEL cuv deka PORCELANKA ja kupil nekoj stranski investitor i deka je vrabotivale 1000 lugje. Dali znaete za koj investitor se raboti i sto ke proizveduvaat? Povtorno porcelan i plocki?

Na vestite na SITEL cuv deka PORCELANKA ja kupil nekoj stranski investitor i deka je vrabotivale 1000 lugje. Dali znaete za koj investitor se raboti i sto ke proizveduvaat? Povtorno porcelan i plocki?
Само Чади-Баба може да ти одговори на ова прашање, пошто со него имале неколку состаноци...
ПС...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...локалец ли е или е од страна... Бидејќи ми е сумливо некој од велешкиве феудалци да има толкава пара да даде за земјиште...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom