Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи Олимпик Ас
Ти провери ли тоа што требаше?
Добро бе шо филм ве мава вака да се понашате? ПМС?
Па не стварно човекот дошол на темава да пише збор два, да ја извади од дното(пошто секако е најутепана никој не пишува), ти одма му рипна.Како? Кармички?![]()
Па не стварно човекот дошол на темава да пише збор два, да ја извади од дното(пошто секако е најутепана никој не пишува), ти одма му рипна.
Па не стварно човекот дошол на темава да пише збор два, да ја извади од дното(пошто секако е најутепана никој не пишува), ти одма му рипна.
А се извинувам, после ваков висок тон од твоја страна со заканувачка порака ветувам повеќе нема да ти реплицирам.Ако не знаеш зошто, седи мирен!
Епа тоа е муабетот, ако има проблеми, да не ги вади тука на форум.Остај ја, има проблеми девојката...
А се извинувам, после ваков висок тон од твоја страна со заканувачка порака ветувам повеќе нема да ти реплицирам.
Се извинувам уште еднаш
Епа тоа е муабетот, ако има проблеми, да не ги вади тука на форум.
проба да врати на заебанцијата со нешто кое не е за заебавање и би можело да ми биде сериозен здравствен проблем
Ок чим влегуваме во црн хумор, подобро да престанемеГо направи баш она за кое ме обвини мене, ја посра темата. Уствари што стана, јас се нашалив со Стелт. Стелт, исфрустриран како и секогаш, проба да врати на заебанцијата со нешто кое не е за заебавање и би можело да ми биде сериозен здравствен проблем