Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Епа редовни си се тие шо се членови на атлетски клубови, а тие имаат право да ја користата патеката. Кога ќе видиш јас и ти шо одиме еднаш во 5 месеца немаме право, а тие шо одат редовно имаат право да трчаат.
На крај краева, големиот парк е тука, таму во секое време може да се трча.

Не се сложувам тука. Зошто јас, ти, некој трет да не ја користиме атлетската патеката?

Колку се таму за десетина атлетичари цела патека ја зафатиле, нека си направат термини од колку до колку саат тренираат и решен проблем.

Писателов или има пушено нешто добро или не знам што е.Многу поетски е претставено
Сончогледи аиииии:tapp:
Македонската Венеција:pos:
Си го сакам градот ама не ме јеби е работава

Не се сложувам тука. Зошто јас, ти, некој трет да не ја користиме атлетската патеката?

Колку се таму за десетина атлетичари цела патека ја зафатиле, нека си направат термини од колку до колку саат тренираат и решен проблем.
Па како за промена треба на дел од велешаните без култура, да не користам полош збор, треба да им е јасно дека на патеката не може да се возат ролери, не може мали деца со колички да се возат по неа, не може скутери да се тркаат по истата, и други слични идиотски работи за кои не е наменета истата....Малаку им е цел град и паркот па најдоа да на патеката да го прават истото....

Ацо Снупи треба да се награди под итно со признание за затупување на денешнава малдина....Шабанарија и сл други сра.а ечат и верчерва од Базент...претпоставвуам следни на список се Боки 13 и Фифи...
Sramotiloci... gleam na semaforot pred snupi staile nekoja selska kurveshtija kao pozira vo nekoj podrum so svetkava bluza i prstite i se u gakji. Sve treba da se odere shto e turbo folk! Pri tolku dobri artisti oni nosat takvi gnasi.. sramota.

Sramotiloci... gleam na semaforot pred snupi staile nekoja selska kurveshtija kao pozira vo nekoj podrum so svetkava bluza i prstite i se u gakji. Sve treba da se odere shto e turbo folk! Pri tolku dobri artisti oni nosat takvi gnasi.. sramota.
Pa sigurno ubavo i e kako se trie.bi ja zatrile pola Veles.i ke podzuskaat.[emoji1]

Тажно, но вистинито, тоа бара мнозинството, а газдата не го интересира кој настапува се додека остварува профит.

Тажно, но вистинито, тоа бара мнозинството, а газдата не го интересира кој настапува се додека остварува профит.
Јасно за газдата дека ќе го интересира профитот, така и треба нормално.. али луѓево не можам да разберам како го слушаат тоа срање.... се е тоа ниско IQ, малодушност и премногу ограничен ум.. пошто таму нема ништо креативно. Се работи стрикно за ЖЕНИ и АЛКОХОЛ, тоа е опиум за народот и машките си идат дома тажни, пијани и исфрустрирани а жените неебани, или евентуално ебени од некој сељак со пари кој има ултимејт оргазми на истава музика.. Ова е хорор.

Шо вика другар ми (да не го именувам) а што очекувате вие? Па се што беше саалам у градов а и у државава богами си избега у странство.

Шо вика другар ми (да не го именувам) а што очекувате вие? Па се што беше саалам у градов а и у државава богами си избега у странство.
GT.....лошите деца бегаат од часови, а паметните од Македонија....

ааххх, бегање од часеви.... тоа кај мене беше пред 20 години :)

Сум заборавил да го ставам најбитното
http://tirekovmirece.com/Novost/Велешките-куќи-како-сончоглед,-сите-завртени---кон-сонцето-
Писателов или има пушено нешто добро или не знам што е.Многу поетски е претставено
Сончогледи аиииии:tapp:
Македонската Венеција:pos:
Си го сакам градот ама не ме јеби е работава

Слуашј, реалноста е сурова. Се уште има многу народ кој што живее во заблуда дека Велес е прекрасен град, дека Велешани се прекрасен (катил, гнаса) народ итн итн итн.... Ама пак ке кажам, паметните луге одамна си отидоа, а верувам дека тие го мислеле спротивното, иначе би остананале се уште да живеат тука.

Слуашј, реалноста е сурова. Се уште има многу народ кој што живее во заблуда дека Велес е прекрасен град, дека Велешани се прекрасен (катил, гнаса) народ итн итн итн.... Ама пак ке кажам, паметните луге одамна си отидоа, а верувам дека тие го мислеле спротивното, иначе би остананале се уште да живеат тука.
Абе народ ко народ секаде сме исти.Не дека и во другите градови се поарни ама не ме јеби е фазонов - Македонската Венеција.Моронов(без навреда) што ја пишувал статијава или не бил никаде надвор од Велес па и од Македонија или не знам што му е.
Плански биле правени куќите:pos:
Абе се гледа комшијата кога ја клеца жена му.Се знае кога швалерот стасува.Не можеш да се испрдиш на раат.Ама ајде јеби га тоа е тоа.
Венецијава наша кеј нема како што треба па после да правиме муабет.Геризот ли го мисли канал.Или по потокот со кајче ќе се возиш.

Како нема кеј, шабаница, јаниташ.... ееххааа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom