Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Цел живот за лекови да работиш, сељак. Јас возам со мотор по железен мост и подзастанувам кога минат пешаци. Што сакаш да одам до стар мост за до центар да возам плус 2км
Toa e krivica na nasiot gradonacalnik drugar.Najnormalno deka trebalo pred vreme da se razmisli na saniranje na mostot ama ne i da se zatvori.Pogolema strategija posrana nemam videno do sega.Cel grad e blokiran i najnormalno deka ke se odi i preku zelezen most,Arno oti i so koli ne vozat a ne so motori.A na mostot se raboti najaktivno pa kaj i da e ke go dovrsi noviot gradonacalnik sto ke bide.

Цел живот за лекови да работиш, сељак. Јас возам со мотор по железен мост и подзастанувам кога минат пешаци. Што сакаш да одам до стар мост за до центар да возам плус 2км
Да даде господ последните пари, а ако немаш пари кредит да земеш, ама и моторот за казни да ги дадеш ....Да не се шинеш во газот(бидејќи сте шинати во главата) ако го избуткаш моторот по патеката...

Последно уредено:
Toa e krivica na nasiot gradonacalnik drugar.Najnormalno deka trebalo pred vreme da se razmisli na saniranje na mostot ama ne i da se zatvori.Pogolema strategija posrana nemam videno do sega.Cel grad e blokiran i najnormalno deka ke se odi i preku zelezen most,Arno oti i so koli ne vozat a ne so motori.A na mostot se raboti najaktivno pa kaj i da e ke go dovrsi noviot gradonacalnik sto ke bide.
kako moze mostot so se restavrira da raboti? ne e toa objekt pa samo fasada da mu stavat. ako vise jadete gomna za nesto, fanete se za solidna rabota, na primer kako inspekcijata se ispozatvori, ili kako teatarot se pravi 6 godini, ili kako taka stojat ogromni objekti sobiraat gjubre i nisto ne se pravi so niv, a ne nekoja sho stvarno ni treba.
i neka mi izvini clenot pogore, ama jasno se znae sho saka da se kaze deka taa pateka e nameneta za pesaci. pa tolku flegma pa da go mrzi da mine preku star most... ccc

Последно уредено:
Како може мост од 150 метра да го реставрираат 6 ебени месеци?

Нова населба.
И не ме заебавај,кога и да поминам никој не работи.

5 месеци Х не знам колку работници ти се многу дневници. Од секој дневница по малце у џебот и тоа е тоа. А реално за мост од 100 метри повеќе од еден месец не смее да биде реконструкцијата. За месец дена згради, облакодери се градат, а не па мост да се реконстуира. А за моторите на железен баш неќна минев и 100 моторчиња поминаа на секој треба да му се тргаш да помине и на крај ме фана инат среде пат одев не им давав да поминат ебате клошарчиња мотори возат а не им се троши бензин да свртат од стар мост

5 месеци Х не знам колку работници ти се многу дневници. Од секој дневница по малце у џебот и тоа е тоа. А реално за мост од 100 метри повеќе од еден месец не смее да биде реконструкцијата. За месец дена згради, облакодери се градат, а не па мост да се реконстуира. А за моторите на железен баш неќна минев и 100 моторчиња поминаа на секој треба да му се тргаш да помине и на крај ме фана инат среде пат одев не им давав да поминат ебате клошарчиња мотори возат а не им се троши бензин да свртат од стар мост
Kasabian....додека полицијата не превземе нешто, или дел од стоката која вози по патеката не заврши во Вардар фрлена, таму ќе владее таква анархија.....

5 месеци Х не знам колку работници ти се многу дневници. Од секој дневница по малце у џебот и тоа е тоа. А реално за мост од 100 метри повеќе од еден месец не смее да биде реконструкцијата. За месец дена згради, облакодери се градат, а не па мост да се реконстуира.
Е ова се вика партизански факултет.

Од 1ви Мај до 1ви Септември, рекоа да биде за 4 месеци, ама јас како што гледам ништо не работат.
И четири да се ,па е многу..срамота е

Тоа е тоа, секој велешки клошар купи кинески скутер од 100-200 евра и бугарко такси од 500-1000 евра а нивната сообракајна "не" култура е на толку "високо" ниво, епа сеа.... ке трпиме....

А ти си претпоставувам некој „мангуп“ со априлиа? или wannabe мангуп па кењаш по форум .. ? мамино галениче
па со твоево понашање по твоите сограѓани (кои поради било кои причини имале или немале па си купиле кинески скутер) си многу поголем клошар и сељак во твоето расипано мозоче ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom