M
MrzaRules
Гостин
Многу години не е во функција, а кога ќе ми текна како мал моите кога ќе ме однесеа во слаткарата 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што ќе има во тој облакодер?Мајката му е да го купи некој Шеик и да направи облакодер,па да заличи на нешто градчево![]()
Имаше и диско на времето таму десно од слаткарата во тој просторМногу години не е во функција, а кога ќе ми текна како мал моите кога ќе ме однесеа во слаткарата![]()
Демек ќе го правеле студентски кампус, предизборно така слушнав... И тоа ќе биде оставено на времето да скапува.Имаше и диско на времето таму десно од слаткарата во тој простор
А Вила Зора хотелон планираат да го продадат, што се случува со него?
Најубата локација ја има Интернационал. Туристи во Велес јок, така да убаво би било да се сруши до темели.Демек ќе го правеле студентски кампус, предизборно така слушнав... И тоа ќе биде оставено на времето да скапува.
Јас сум за интернационал да се сруши и тука да се направи плоштад, убаво скоцкан.
Со некоја врата само од позади направи го да не се срамат да ги видат на центар.Интернационал мене да ми го дадат под концесија. Да се фрли некоја ситна пара за дезинфекција и нови кревети. Ќе го давам по 300 денари од ноќ за соба. Растур ќе направат швалеришта, од цела Македонија тука ќе идат.
Имаат тико колаабе велешани... у велес имате некоја кола вие или строго мотори возите ???
0.22 блееее