Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Народе што се случува со Горан Петров? Жив ли е човеков? Кај се наоѓа? Зошто не го дружат од партија? Колку време се нема појавено пред медиумите? Зошто толку го замразија од партија? Како така наеднаш слепец видоа во него? Од што толку се демотивира човеков?

Народе што се случува со Горан Петров? Жив ли е човеков? Кај се наоѓа? Зошто не го дружат од партија? Колку време се нема појавено пред медиумите? Зошто толку го замразија од партија? Како така наеднаш слепец видоа во него? Од што толку се демотивира човеков?

Да бе стварно.. кај е?

Иначе у тунелов се пљачкаат подруми на велико.. нема вечер а да не мавнат некој подрум.

Еве некњна на ред дојде и мојот :)
денеска на еден комшија скутерот му го дигнале .. така да пазете се каде паркирате и шо чувате по подруми :)

Најчесто крадат работи коишто можат лесно да ги продадат, ко на пример сателити, моторни пили и слични тракатанци..

Да бе стварно.. кај е?

Иначе у тунелов се пљачкаат подруми на велико.. нема вечер а да не мавнат некој подрум.

денеска на еден комшија скутерот му го дигнале .. така да пазете се каде паркирате и шо чувате по подруми :)

Најчесто крадат работи коишто можат лесно да ги продадат, ко на пример сателити, моторни пили и слични тракатанци..
Metodata na starecot od Radovisko za takvi e najefektivna.... :))))) Edniot vetil deka takva rabota nema poveke da ja povtori, a vtoriot uste razmisluva....:)

Metodata na starecot od Radovisko za takvi e najefektivna.... :))))) Edniot vetil deka takva rabota nema poveke da ja povtori, a vtoriot uste razmisluva....:)

Кратовско,Којково се викаше селцето..Алал да му е на дедото..Им ебал матер.

Го отепале Тепето? Или сум неинформирана и назад со случувањава?

Титов В(ј)елес шо има?
Дај приберете се малку по возовите еден саат само имате до Ск за стоење, култура малку мајку му стара...:D

Море расприкажани за политика тука. Ајде конец кооперација муабетите.

Да не се фалам ама Аце Коцевски кај мене на Камено Брдо вети автопат со три ленти. Фала чао пријатно.

Најбољи град во Македонија....

П.С. после Богданци.......

Море расприкажани за политика тука. Ајде конец кооперација муабетите.
ти ли ги избриша ???
не видов никакви навреди во коментарите
ама изгледа и тебе те погоди вистината м? :cautious:

ти ли ги избриша ???
не видов никакви навреди во коментарите
ама изгледа и тебе те погоди вистината м? :cautious:
Ги избриша бидејќи политика не е дозволено, а нема шо да ја погоди вистината пошто не е од Велес. ;)

Да бе стварно.. кај е?

Се фаќа, се фаќа, а се слушаат и муабети за кој фаќаат...

Не знам колку сте информирани за Хотел Интернационал дека ке биде болница Систина?
Уф ,што убаво ќе биде за болните,кој поглед ќе го имаат и кој воздух,посебно за новороденчињата,кога ќе отворат очи има што да видат и да се изнадишат смог.
( или ќе носат воздух од Извор,Чашка,Чемпрес и Богомила со црева за таа намена.)
Болница на главна улица Еј..кој е тој токмак што ќе го дозволи тоа, ама и направи тоа.
Болница треба да се прави што подалеку од градот,а Велес го има Азот и Бабуна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom