Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Пишав горе и НЕШТО више години..Ја никаде не пишав дека го мразам човекот,напротив...Се разочарав шо сликава на профил нема да си ја сменам додека дое друг пат..
--- надополнето: Sep 4, 2011 12:12 PM ---
Добро ајде чим е и НЕШТО више години сега ќе ги чекаме пичињата да дојдат да ни кажат дали биле и како си поминале еве можда и твојата пријателка ќе наврати ќе пише дали била :)
а ти чим не го мразиш оти не му отиде на настап бе ?

Јас сакав да одам на Слаткар, ама кога ми текна дека некна на Владо Јаневски беше полно дечиња, се откажав. И бев до Ноктурно, гужва, пола град у еден кафич изгужвани, нема место да поминеш не па да поиграш, истите фаци секоја недела, сите стојат и се ѕверат да видат дали некоја ја носи истата блуза од некна, келнерот ти носи пиво пола саат. Мислам дека само кај нас може да се случи сите да одиме на едно место, да бидеме третирани како говеда и пак да одиме следната недела оти нема каде да се оди. Ама па веќе не ни одам.

Луѓе бе, дајте нешто за Солун искуства...се отепав од прашување...рецка не ми мавате :pos::tapp:

Позади слаткарницата на лалата на нов мост(кај градскиот клозет што е).

Каде може да се најде пет-шоп во Велес?

Позади слаткарницата на лалата на нов мост(кај градскиот клозет што е).

Точно....таа продавница моментално е најснабдена со животинки.

Е сега малце е проблем што продавачот(газдата),нема појма за животните.....за рибите и папагалите јас му давав совети(на 35години он мене ме прашува)....

Затоа ако сакате некоја интересна животинка,прво пролистајте убаво на интернет,па после купувајте....оти у Велес нема ни салам продавачи,а ни ветеринари....се останува на вас!

Што пука вака бе...огномет некој да не има????????

Незнам немам слушнато дека имало нешто, ваљда некој си слави нешто .. :)
Имаше пред судот нешто, оддалеку видов само синалко спонзори ваљда...од таму идеше огнометот.

Имаше пред судот нешто, оддалеку видов само синалко спонзори ваљда...од таму идеше огнометот.

Хмм мене ми се слушна одозгоре некаде дека е ама може и тоа да било, сега ми текна имаше нешто караван на Синалко а прочитав и на тикерковмирече порталот дека Калиопи и некои др ќе пееле во центар .. ништо чудно да било тоа.

Точно....таа продавница моментално е најснабдена со животинки.

Е сега малце е проблем што продавачот(газдата),нема појма за животните.....за рибите и папагалите јас му давав совети(на 35години он мене ме прашува)....

Затоа ако сакате некоја интересна животинка,прво пролистајте убаво на интернет,па после купувајте....оти у Велес нема ни салам продавачи,а ни ветеринари....се останува на вас!

Змии да не имаат случајно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom