Велес

T

Torchyrus

Гостин
Пишав горе и НЕШТО више години..Ја никаде не пишав дека го мразам човекот,напротив...Се разочарав шо сликава на профил нема да си ја сменам додека дое друг пат..
--- надополнето: Sep 4, 2011 12:12 PM ---
Добро ајде чим е и НЕШТО више години сега ќе ги чекаме пичињата да дојдат да ни кажат дали биле и како си поминале еве можда и твојата пријателка ќе наврати ќе пише дали била :)
а ти чим не го мразиш оти не му отиде на настап бе ?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Јас сакав да одам на Слаткар, ама кога ми текна дека некна на Владо Јаневски беше полно дечиња, се откажав. И бев до Ноктурно, гужва, пола град у еден кафич изгужвани, нема место да поминеш не па да поиграш, истите фаци секоја недела, сите стојат и се ѕверат да видат дали некоја ја носи истата блуза од некна, келнерот ти носи пиво пола саат. Мислам дека само кај нас може да се случи сите да одиме на едно место, да бидеме третирани како говеда и пак да одиме следната недела оти нема каде да се оди. Ама па веќе не ни одам.

My Computer

Catch me if you can!
Член од
1 февруари 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Луѓе бе, дајте нешто за Солун искуства...се отепав од прашување...рецка не ми мавате :pos::tapp:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.849
Позади слаткарницата на лалата на нов мост(кај градскиот клозет што е).

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Каде може да се најде пет-шоп во Велес?
Позади слаткарницата на лалата на нов мост(кај градскиот клозет што е).
Точно....таа продавница моментално е најснабдена со животинки.

Е сега малце е проблем што продавачот(газдата),нема појма за животните.....за рибите и папагалите јас му давав совети(на 35години он мене ме прашува)....

Затоа ако сакате некоја интересна животинка,прво пролистајте убаво на интернет,па после купувајте....оти у Велес нема ни салам продавачи,а ни ветеринари....се останува на вас!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Што пука вака бе...огномет некој да не има????????

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Незнам немам слушнато дека имало нешто, ваљда некој си слави нешто .. :)
Имаше пред судот нешто, оддалеку видов само синалко спонзори ваљда...од таму идеше огнометот.

М

Мартин`

Гостин
Имаше пред судот нешто, оддалеку видов само синалко спонзори ваљда...од таму идеше огнометот.
Хмм мене ми се слушна одозгоре некаде дека е ама може и тоа да било, сега ми текна имаше нешто караван на Синалко а прочитав и на тикерковмирече порталот дека Калиопи и некои др ќе пееле во центар .. ништо чудно да било тоа.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Точно....таа продавница моментално е најснабдена со животинки.

Е сега малце е проблем што продавачот(газдата),нема појма за животните.....за рибите и папагалите јас му давав совети(на 35години он мене ме прашува)....

Затоа ако сакате некоја интересна животинка,прво пролистајте убаво на интернет,па после купувајте....оти у Велес нема ни салам продавачи,а ни ветеринари....се останува на вас!
Змии да не имаат случајно?

Kajgana Shop

На врв Bottom