Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
слушнав гласина дека Аце снупи купил некое место близина на базентот и ќе го праел затворен базен. Знаете ли нешто околу воа?
Сите тројца се убиени, 2-ца биле пратени во болница ама при извршување на операција починале ..
мислам дека се вика кик-бокс(и ја сум лаик)Знае ли некој кај има Кикс бокс школа во Велес за трењирање?
мислам дека се вика кик-бокс(и ја сум лаик)има во црна џамија скроз на крајот, ја минеш џамијата и по пат прашај некој ќе ти каже точно каде е.
имам слушнато дека имаат добри справи за вежбање и има трењери да ти покажуваат, и најнормално простор за учење кик бокс.
Дечки во Велес идам често,само до автобускаМоже некој да ми каже на каде е центарот и кај се кафичите за следен пат да прошетам малку?
ke fatis edno taxi, ke mu reces kaj gimnazija, ke mu platis max 40 denari ke si platis edno kafe 40 denari i ke ti ispadne taman ko u sk da si piel kafeДечки во Велес идам често,само до автобускаМоже некој да ми каже на каде е центарот и кај се кафичите за следен пат да прошетам малку?