Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
знам само дека пуштиле солзавец, за другово кај и да е ќе не извести DarkhearT:pos2:

DarkhearT сигурно е во станица го чита извештајот :smir:

Го дознав едниот од тепачите ама не знам да ви го објаснам кој е оти не знам како се вика само на фаца го знам...се случило у 2ипол саат на една страна се тепале со палки, а на другава страна имало крвопролевање. овој ја шо го знам му го пресекле увото и тоа крвотниците најверојатно од него биле :)

Ех ех...Џабе зборувате кога во сите вас има проработено тоа велешкото, сеирџиското.:pipi:
И како што гледате Елена пред мене изнесе информации.Има поупатени од мене :kesa:Така да, тоа шо го дознав нема да го кажам кога веќе некој друг се потрудил :icon_lol:
Не се прајте дека вас не ве интересира се кладам дека сите го имате денес поставено прашањето "Абе брат шо се случило у импакт синоќа?" :icon_lol:

Ех ех...Џабе зборувате кога во сите вас има проработено тоа велешкото, сеирџиското.:pipi:
И како што гледате Елена пред мене изнесе информации.Има поупатени од мене :kesa:Така да, тоа шо го дознав нема да го кажам кога веќе некој друг се потрудил :icon_lol:
Не се прајте дека вас не ве интересира се кладам дека сите го имате денес поставено прашањето "Абе брат шо се случило у импакт синоќа?" :icon_lol:

Тооооо другар зелеМко имаш за постов....:):)
Инаку госпоѓице инвестигејтор, ќе сакате ли да ги споделите информациите со кои се здобивте со нас:):)
П.С. такви сме ние бе љубопитни створења:):):vozbud:

Тооооо другар зелеМко имаш за постов....:):)
Инаку госпоѓице инвестигејтор, ќе сакате ли да ги споделите информациите со кои се здобивте со нас:):)
П.С. такви сме ние бе љубопитни створења:):):vozbud:
Прашај ја дарлинг она ми кажа :icon_lol:
Подетално ќе ти објасни :pipi:

Го дознав едниот од тепачите ама не знам да ви го објаснам кој е оти не знам како се вика само на фаца го знам...се случило у 2ипол саат на една страна се тепале со палки, а на другава страна имало крвопролевање. овој ја шо го знам му го пресекле увото и тоа крвотниците најверојатно од него биле :)
Е ја бев дома во 10 до 2 и бев ,,расплачен,, од солзавецот. Значи не е 2ипол.
Палки - немаше. Имаше стап од дрвото до импакт , од другата страна на оградата.
Имаше една страна. Првен се заклаа, па после дое тепачката со дрвото.
Бре бре, велешани.

Ако се случило нешто вакво сигурно било после 2 саатот, оти до 2 јас бев и немаше ништо:toe:

Е ја бев дома во 10 до 2 и бев ,,расплачен,, од солзавецот. Значи не е 2ипол.
Палки - немаше. Имаше стап од дрвото до импакт , од другата страна на оградата.
Имаше една страна. Првен се заклаа, па после дое тепачката со дрвото.
Бре бре, велешани.
Е ај сеа да те видам.....на кого да му веруваш попрво:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom