Велес

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Добро ај некој ако знае што се случило и зошто се случило нека каже, убаво смирено, оти ова што го прочитав до сега изгледа ко да ми раскажале сцена од хорор филм...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.974
У болница било лудница, имало колење ептен.(во импакт)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Слушнав дека три заба паднале на првата скала...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.084
разбравте ли и во паркот нашле крв, значи се преливало од скалите надоле од што имало многу крв.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Затоа штрајкуваат Грците,крвав Вардар дотекол.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Чек. На "Диџеј" Бабура имало колење?! Оф леле. Што ке биде ако дојде некој вистински диџеј?! Војна?!
Нема врска диџејот, си наплатуваат стари сметки...Ама вечер ке се дознае кој биле, па дури и солзавец пуштиле маме им ебам...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Аман бре шо станало до толку....читам тука како хорори да раскажувате:nesvest:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ајде бе кој знае нека каже ебаве :tapp:
Ме изеде мисла кој шо како и зошто :kesa:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ајде кажујте побрзо оти знаете дека ние велешани за трачарене сме први и неможеме да бидеме у мисла ????:pos2:

C

cige

Гостин
Ако се случило нешто вакво сигурно било после 2 саатот, оти до 2 јас бев и немаше ништо:toe:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Беше слично ко на гта, се буткаат се буткаат и едниов вади солзавец за пола секунда и другиов вади и се шприцаат. Дури и смешно беше, но за жал цел спреј у нас ( у мене ) отиде и уште ме печат очите :D. После тоа имаше кршење стапови и влевање внатре и растур правење..

Д

ДаркхарТ

Гостин
Беше слично ко на гта, се буткаат се буткаат и едниов вади солзавец за пола секунда и другиов вади и се шприцаат. Дури и смешно беше, но за жал цел спреј у нас ( у мене ) отиде и уште ме печат очите :D. После тоа имаше кршење стапови и влевање внатре и растур правење..
а кој го предизвика тоа?
кој прв почна?
кажуј имиња детали се :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom