Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Dj_Madness да не по некоја случајност е висок, слаб, црн со убави веѓи и заврши гимназија лани?

На Стојанка синот,на Петрета внук од сестра таму живеат кај...:) ајде,како и да е,ќе се изнајдеме сите.

Не бее си ме измешал со тој од којник.

Инаку вака-така пола Велес тука

Инаку како на Македонија-Хрварска??
Бевте ли??
Мене ме разочараа малку али нема веза.Наши момиња се тие

Лично не се знаеме, те знам само онака покрај Лазе-The_Deteto, мислам дека ти е комшија, дојде кај него на матурската лани....
Офтопик:Пеер,како успеа да запамтиш кој дошол...ја неам поима за ништо од тогаш:kesa:
Он:Сеа ми текна,шо се деси со Down Town бе?
Работи ли тоа срање?
Знам дека бев таму порано на концерт на една многу добра журка и на некои концерти,ама сеа некако го снема,шо е работаа?

Лично не се знаеме, те знам само онака покрај Лазе-The_Deteto, мислам дека ти е комшија, дојде кај него на матурската лани....

да да тоа беше две во едно :D беше весело.штета ја покасно стасав

Офтопик:Пеер,како успеа да запамтиш кој дошол...ја неам поима за ништо од тогаш:kesa:
Работи ли тоа срање?
Знам дека бев таму порано на концерт на една многу добра журка и на некои концерти,ама сеа некако го снема,шо е работаа?
Затворена е дискотеката одамна-Штета!!
Баш имаше добри журки,локање и уживање ама тоа ти е!!
Најверојатно со новиве закони требаше да плаќаат повеќе данок или којзнае што стана!
Туку да ги прашаш зошто сите трафики низ градов ги затворија нема одкаде сакавчиња да си купи човек!

Работи ли тоа срање?

Пеер, шо да правам сум запамтил....од неколкуте бледи слики шо ги памтам оттогаш, успеав да се сетам на воа:vozbud:

Инаку вака-така пола Велес тука

Инаку како на Македонија-Хрварска??
Бевте ли??
Мене ме разочараа малку али нема веза.Наши момиња се тие

Во колку саат играат во сабота со Србија?

Девојки ќе одите на натпреваров?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom