Се навратив на неколку страници од темава и гледам се квкате за паркот и кафичите.
Ја иако многу пати сум дел од таа „Гламур гужва“ што ја викате вие(или како ја нарековте),многу го почитувам тој животен стил што го имате и живеам со неколку луѓе од вашата екипа,па дури со едно ДЕТЕ знаеме секогаш да си ја завршиме вечерта и 2цата на Костурница седнати со виното од БЕНЗИНСКА(стварно незнам што има веза од каде е виното:?) и ако даде Господ некое мезенце и баш е закон,свртени накај Велешката панорама,но сепак далеку од сите тие ебиветер активности и проблеми.
А кафичите ќе ги преместуваат во празните дуќани во Сала Парк а таму каде што е паркот срамнет со земја „Аце наш-гулем маж“ ќе градел нешто друго.Паркот ќе бил среден,осветлен.Но секогаш можете да прочачкате неколку ламби,има доста електричари како што знам таму
ПС.Ја не одам у Гламур за да зјапам у 12 годишни девојчиња у миничи,на кои првен цицките им растат па забите и да гледам да ги качам у кола.Јас си одам таму оти многу луѓе што ги знам одат таму и баш ми е супер,а не дека не е и тоа точно што го кажа некој пред тоа за дел од луѓето таму.