Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ц ц ц... Ситна душа! Ако веќе се продаваш, барем цени се повеќе. :icon_lol:
Фала што се грижиш за мене. Немора.
Но, некако, хипотетички, да сме се погоделе заедно на питијадава, ке видеше дека не беше воопшто лошо, како што пиша членот погоре. Додека ке сме чекале 45 минути за пита, ке сме се напиеле некое вино. Немало да се нервираме, немало да ни смета тетката што се дерела по шанкот и слично. :)
Жал ми е што разочарана се враќала накај дома. Нареден пат нека оди со друго друштво или со некој што знае да и ја направи интересна вечерта, макар и чекајки 45 минути за пита. Или па воопшто нека не оди. Simple as that. :pipi:
Пак ке кажам, жалам што не си минете убаво каде што сите други се забавуваат.

Многу солени тие Милениум.
Напојување во Тренд 730 денари
во АМЦ 790 денари
во Милениум 1000 денари.
Сигурен ли си дека сите беа со иста ватажа......да не биле со поголема ватажа овие во Милениум.....

Само пофални зборови за Гемиџии(навивачката група) од сите страни! Респект за дечките, душата ја оставаат на трибини - ГОРДОСТ на градот се!

Сигурен ли си дека сите беа со иста ватажа......да не биле со поголема ватажа овие во Милениум.....
Во Тренд и АМЦ 450W, а во Милениум 500W, не пијам нафта јас знам што барам ;).
за напојување од таа класа нема разлика во ватажа, сите се шит, за 800 ден, нема шанси да најдеш 450w реални, така да, кое и да го земеш исто ти се фаќа, јас во нико прашав, 850ден, 750w, ти на тоа ако му уклучиш gtx460, без оверклок ќе рикне, не па ако ја клокаш :)

за напојување од таа класа нема разлика во ватажа, сите се шит, за 800 ден, нема шанси да најдеш 450w реални, така да, кое и да го земеш исто ти се фаќа, јас во нико прашав, 850ден, 750w, ти на тоа ако му уклучиш gtx460, без оверклок ќе рикне, не па ако ја клокаш :)
Абе тие Милениум ми се одмилени уште од 2003 година, прашував сегде колку пари е за форматирање, и сегде по 500, само кај нив 800 :facepalm:

Кога веќе натаму го водите муабетот да прашам, има ли во АМЦ или Тренд или било каде квалитетни мп3 плеери?

184899_4761357953908_168300404_n.jpg

Абе тие Милениум ми се одмилени уште од 2003 година, прашував сегде колку пари е за форматирање, и сегде по 500, само кај нив 800 :facepalm:
Многу ретко, скоро ич не влегувам по велешкиве продавници за технологија :) Се од Скопје купувам
Кога веќе натаму го водите муабетот да прашам, има ли во АМЦ или Тренд или било каде квалитетни мп3 плеери?
Имаше во Амц еден Филипс знам 1500 4 гига

Многу ретко, скоро ич не влегувам по велешкиве продавници за технологија :) Се од Скопје купувам

Имаше во Амц еден Филипс знам 1500 4 гига
Ако во АМЦ е 1500 значи во Сет е максимум 1300, значи Pillow Queen оди прошетај до Скопје, превозот гратис ќе ти испадне.

Само пофални зборови за Гемиџии(навивачката група) од сите страни! Респект за дечките, душата ја оставаат на трибини - ГОРДОСТ на градот се!
Како се славеше после утакмицата, во Скопје на Велешки начин.

Гемиџии се супер. Прибрани, културни, воспитани, целосно ми го сменија впечатокот дека навивачка група е збирштина од мрсулави деца и пропалици, собрани во чопор за да калапат хулиганизам.
Особено ми се допаѓа тоа дека имаат иницијатива, не само за спорт(во Велес единствен спорт е мочање во далечина на жабите во Вардар), туку и за подигнување на свеста кај велешани по битни прашања од секојдневието(само Гемиџии излегоа на улица да запалат свеќа за убиените во Смилковци).
Гемиџии, ако соработуваат со тоа малку од НВО што го има во Велес и се информираат за состојбите и акциите, можат лесно да прераснат во граѓанско движење. Бар додека не пркне спортот во градов. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom