Tемјан
the Kingslayer
Пола пита на секој пола саат.Ај сега кажи искрено колку те плаќаат.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола пита на секој пола саат.Ај сега кажи искрено колку те плаќаат.![]()
Пола пита на секој пола саат.
Фала што се грижиш за мене. Немора.Ц ц ц... Ситна душа! Ако веќе се продаваш, барем цени се повеќе.![]()
Многу солени тие Милениум.немој у тренд. пробај у милениум, кај сармаале по горништето над јаворот.
Сигурен ли си дека сите беа со иста ватажа......да не биле со поголема ватажа овие во Милениум.....Многу солени тие Милениум.
Напојување во Тренд 730 денари
во АМЦ 790 денари
во Милениум 1000 денари.
Во Тренд и АМЦ 450W, а во Милениум 500W, не пијам нафта јас знам што барамСигурен ли си дека сите беа со иста ватажа......да не биле со поголема ватажа овие во Милениум.....
Сигурен ли си дека сите беа со иста ватажа......да не биле со поголема ватажа овие во Милениум.....
за напојување од таа класа нема разлика во ватажа, сите се шит, за 800 ден, нема шанси да најдеш 450w реални, така да, кое и да го земеш исто ти се фаќа, јас во нико прашав, 850ден, 750w, ти на тоа ако му уклучиш gtx460, без оверклок ќе рикне, не па ако ја клокашВо Тренд и АМЦ 450W, а во Милениум 500W, не пијам нафта јас знам што барам.
Абе тие Милениум ми се одмилени уште од 2003 година, прашував сегде колку пари е за форматирање, и сегде по 500, само кај нив 800за напојување од таа класа нема разлика во ватажа, сите се шит, за 800 ден, нема шанси да најдеш 450w реални, така да, кое и да го земеш исто ти се фаќа, јас во нико прашав, 850ден, 750w, ти на тоа ако му уклучиш gtx460, без оверклок ќе рикне, не па ако ја клокаш![]()
Многу ретко, скоро ич не влегувам по велешкиве продавници за технологијаАбе тие Милениум ми се одмилени уште од 2003 година, прашував сегде колку пари е за форматирање, и сегде по 500, само кај нив 800![]()
Имаше во Амц еден Филипс знам 1500 4 гигаКога веќе натаму го водите муабетот да прашам, има ли во АМЦ или Тренд или било каде квалитетни мп3 плеери?
Ако во АМЦ е 1500 значи во Сет е максимум 1300, значи Pillow Queen оди прошетај до Скопје, превозот гратис ќе ти испадне.Многу ретко, скоро ич не влегувам по велешкиве продавници за технологијаСе од Скопје купувам
Имаше во Амц еден Филипс знам 1500 4 гига
Како се славеше после утакмицата, во Скопје на Велешки начин.Само пофални зборови за Гемиџии(навивачката група) од сите страни! Респект за дечките, душата ја оставаат на трибини - ГОРДОСТ на градот се!