POS-51
Infinity Driver
ММ Печат, горе кај тезгите.
Мене ми земаа 500 ден. со моја блуза
штампаат 1 блуза ? оти ја прашував во ива 1 не штампаат само над 10. А иначе кај поточно се наоѓа да ми објасниш ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ММ Печат, горе кај тезгите.
Мене ми земаа 500 ден. со моја блуза
штампаат 1 блуза ? оти ја прашував во ива 1 не штампаат само над 10. А иначе кај поточно се наоѓа да ми објасниш ?![]()
затоа ти е толку скапо ако штампаш повеќе сигурно е поевтино бар јас доле кај пазариште кај што имам штампано.
ама не мене една блуза ми треба само да ми иштампаат. Сега 500, 500 нека одат кога ми треба блузата, само кажете ми точно каде штампаат.
а да си прашаш во ком дизајн..мислам дека многу поевтино штампаатама не мене една блуза ми треба само да ми иштампаат. Сега 500, 500 нека одат кога ми треба блузата, само кажете ми точно каде штампаат.
Како што кажаа веќе ММ печат се вика, како книжара или така нешто е, се наоѓа над пазариште или под ДОС, до кинескиот дуќан првиот шо беше во редот со импресите.
а да си прашаш во ком дизајн..мислам дека многу поевтино штампаат
abe gleam i se cudam ima na forumov nekoj so ne e od veles be?
Јас бе....сум со нечиста крв!
Таква е климата во велес....оговарачка:pos2:
велашани се евреи патем-тоа е трансформерс
Јас ти велам Социјална Психологија,Лоботомија-истражувања САМО ВО ВЕЛЕС!!!!
Тоа на пазарен ден онака да прошеташ...не не!!
Тоа не е ОБИЧЕН ПАЗАР-туку ВЕЛЕШКИ ПАЗАР...и многу е некако ЈАКОда ја набљудуваш рајата,а инаку таму ќе најдеш дури и нешто од НАСА,па стари делови,од грамофони...бла бла..јас тие работи ги сакам па затоа одам чат пат...туу па еднаш МВР кога сакаше да ги брка браќата роми,ма и наши и секакви(Велес не е само....ВЕЛЕС Е е специјален случај
....меѓу градовиве!!!) кои беа спроти жито:pos2::pos2:
Добар кризен менаџмент-без инциденти!!!
Вие па сте оделе за жива плескавица ебаве тоа...абе кај ви е умот бре
Овие ошле у Св.Димитрија на јадење...алоо какви христијани сте...ццц
Работава излева (В)инце (М)евце (Р)акија (О)хохооо или накратко ВМРО!
Поарно кај Чакарот имате македонка со кашкавал,90 ден,башка пива колку сакате....(ако сакате болки во стомакот-Дон Тони)...и она кај онаа ловџиската продавница Трофеј...и таму имате Храна.....ако не знаете дома да скувате....туј е**ти инстинктот пешачите два километра за храна,пиво и балон хелиум(башка цигари ГАГА:pos2
Треба да се забрани продажба и комерцијала на вакви празници.
Зошто не е случај тоа со СВ.Илија м??
Ако мислиме за истиот Дон Тони, таму ако влезеш не верувам дека здрав и жив ќе излезеш :pos2::pos2::pos2::pos2:Јас бе....сум со нечиста крв!
Таква е климата во велес....оговарачка:pos2:
велашани се евреи патем-тоа е трансформерс
Јас ти велам Социјална Психологија,Лоботомија-истражувања САМО ВО ВЕЛЕС!!!!
Тоа на пазарен ден онака да прошеташ...не не!!
Тоа не е ОБИЧЕН ПАЗАР-туку ВЕЛЕШКИ ПАЗАР...и многу е некако ЈАКОда ја набљудуваш рајата,а инаку таму ќе најдеш дури и нешто од НАСА,па стари делови,од грамофони...бла бла..јас тие работи ги сакам па затоа одам чат пат...туу па еднаш МВР кога сакаше да ги брка браќата роми,ма и наши и секакви(Велес не е само....ВЕЛЕС Е е специјален случај
....меѓу градовиве!!!) кои беа спроти жито:pos2::pos2:
Добар кризен менаџмент-без инциденти!!!
Вие па сте оделе за жива плескавица ебаве тоа...абе кај ви е умот бре
Овие ошле у Св.Димитрија на јадење...алоо какви христијани сте...ццц
Работава излева (В)инце (М)евце (Р)акија (О)хохооо или накратко ВМРО!
Поарно кај Чакарот имате македонка со кашкавал,90 ден,башка пива колку сакате....(ако сакате болки во стомакот-Дон Тони)...и она кај онаа ловџиската продавница Трофеј...и таму имате Храна.....ако не знаете дома да скувате....туј е**ти инстинктот пешачите два километра за храна,пиво и балон хелиум(башка цигари ГАГА:pos2
Треба да се забрани продажба и комерцијала на вакви празници.
Зошто не е случај тоа со СВ.Илија м??
abe gleam i se cudam ima na forumov nekoj so ne e od veles be?
Дон тони кај нов мост до пругата што е кафанчето. Опиј се таму и легни на пругатаАко мислиме за истиот Дон Тони, таму ако влезеш не верувам дека здрав и жив ќе излезеш :pos2::pos2::pos2::pos2:
Има биртии низ Велес:jaj:
Хахахаха ете тојДон тони кај нов мост до пругата што е кафанчето. Опиј се таму и легни на пругатаБоља биртија/биртииче здравје
![]()
Тоа е ОСКАРХахахаха ете тојАма мислам уште едно исто такво има одма од кога ќе го поминеш мало мовче блиску кај автобуска :pos2: