Кои други гости беа? Направија нешто глупост?хаха испеа еден саат и си отиде инаку добро беше имаше народ многу![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои други гости беа? Направија нешто глупост?хаха испеа еден саат и си отиде инаку добро беше имаше народ многу![]()
Кои други гости беа? Направија нешто глупост?
Кои други гости беа? Направија нешто глупост?
zakon4e be6e na Bora
top si pominavme pozz do ekip4eto
А шо стана со тој шо падна.....нешто пуштија муабети дека си го голтнал јазикот???Еве и ја бев, а како шо видов имаше и многу гужва па можно е и некој друг од форумџииве да бил
Гласот а и нозеве ја ќе си ги најдам утре кај и да е![]()
Не приметив, напред бев меѓу првите пред бина... може паднал се спрепнал, па се така така оди накај голтање јазикА шо стана со тој шо падна.....нешто пуштија муабети дека си го голтнал јазикот???
Не приметив, напред бев меѓу првите пред бина... може паднал се спрепнал, па се така така оди накај голтање јазик![]()
Абе на метро од мене падна и го изнесоа надвор. Лежеше едно добри 7-8 минути без да се мрдне:nesvest:
Јас и медицината=Тарзан и компјутеритеЕпа кој им е крив кога немаат организам за пиење и пак форсираат
И брао за тебе, наместо да си му помогнел, ти си го глеам шо му е![]()
![]()
ќе го ебаа ќе му помогне коа може сеирот да се фаќа и сеа на форум да се пишува....типична велешка појаваЕпа кој им е крив кога немаат организам за пиење и пак форсираат
И брао за тебе, наместо да си му помогнел, ти си го глеам шо му е![]()
![]()