Вегера или Специјал?

• Креатор на темата Креатор на темата nicole_l
  • Време на започнување Време на започнување

Која фурна е подобра?

• Вкупно гласачи
    107
Специјал,пастрмајлијата им е закон.

Па овака, лебот и пастрмајлијата во Специал се неприкосновени додека Вегера е боља во бурек и слично.

Но сепак за мене најдобра е Фурна Чаир.

Во средно јадев постојано од Специјал зашто беше блиску, ама после ги кренаа цените и од тогаш не сум земал ништо од таму. Тоа што го јадев ми беше добро, ама па немаа некој преголем избор на тие кифли што мене ми се допаѓаат.
Во Вегера исто така јадам горе доле секогаш истото, ама сепак мислам дека се повкусни отколку во Специјал.

Аиииии ,кога станува збор за пецива Вегера е No.1:pipi:Има еден перек таму што на секој голем одмор го јадам со кечап.Секогаш пецивата се топли и голем плус им е што служат кечап за без пари :mist:Специјал никако зоштно еднаш ќе си скршев заби од бајата кифла со кашкавал и шунка!И тоа :salut:

Вегера дабоме, не дека се нешто многу јаки ама Специјал е ептен ужас, имаа една пастрмајлија добра и таа ја посраа со жилави чварки што не се џвакаат. Ќифлите им биле тиња одсекогаш тоа не го не ни коментирам.
Додуша Вегера е исто упропастна, имаа јака затворена пица почнаа да штедат на мастраф и ја посраа, ама ги вадат обичните кифли со кашкавал и слично .
Иначе во конкуренција на бурек Жужу се неприкоснвени, пица-бурекот им пичку матер јак!! Кроасаните со чоколадо се исто најаки во нивна конкуренција во градов.
Жужу FTW

Вегера дефинитивно.Најдобри пецива има. А и не е скапо, за тоа што го нудат.Плаќаш но добиваш преубај кифли,а и пица-бурекот ми е преубав. Мммм сега ми се пријаде од Вегера,а немам во близина:vozbud:

Од Специјал ја сакам само пастрмајлијата ,додека од Вегера ги обожавам кифлите со кашкавал,срењаците ,па дури и обичните ѓевреци ,а и услугата од персоналот е добра.

Вегера ги обожавам перечињата со сирење

Дефинитивно Вегера :) Едноставно таму се е прекрасно

Од Специјал ништо не сум пробал, ама имам пробано од Вегера и знам дека се добри.Имаат многу убав симит :)

Јас сум јадел и во Вегера и во Специјал, мислам дека Вегера е подобра од Специјал, но бидејќи учев во Борис во К.Вода таму има млечен ресторан Белучи кој има прекрасен ентериер и уште повкусна храна, само да ви набројам сум пробал: перек со биено сирење, ѓеврек, прекрасна пита, бурек, погачици и многу убави кроасани а посебно пици, пица сендвичи во фурна и лазањи.

ВЕГЕРА

ВЕГЕРА бр.1 - едноставно нема подобри ...

Јас сум еден од првите вработени во ВЕГЕРА ...
Вегера отсекогаш употребува врвни материјали за производство, производите се печат во најмодерна опрема, а сето тоа го одработуваат 130 стручно оспособени вработени предводени од прекрасниот директор Јован Јанакиевски ...

птс.
Ова не некоја пристрасност за мојата фирма, ви ја кажувам правата вистина, непотценувајки ја нашата конкуренција ...

:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

ВЕГЕРА бр.1 - едноставно нема подобри ...

Јас сум еден од првите вработени во ВЕГЕРА ...
Вегера отсекогаш употребува врвни материјали за производство, производите се печат во најмодерна опрема, а сето тоа го одработуваат 130 стручно оспособени вработени предводени од прекрасниот директор Јован Јанакиевски ...

птс.
Ова не некоја пристрасност за мојата фирма, ви ја кажувам правата вистина, непотценувајки ја нашата конкуренција ...

:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom