Вегера или Специјал?

• Креатор на темата Креатор на темата nicole_l
  • Време на започнување Време на започнување

Која фурна е подобра?

• Вкупно гласачи
    107
Во Специјал имаат ептен убав црн леб на кило. :cuc:
А пак чоколадните кроасани во Вегера... :cuc: :)

Тука стварно нема одлука, не давам глас за никого. :)

Ни едното ни другото. Чичко Баничка ака Ла делишс владее и имаат поубава храна од овие две места.
дада многу добри банички има тука

јас сум за вегера се им е многу убаво, ама специјал работи 24 часа па така да навечер таму се јаде, нема каде :toe:

Вегера! Квалитет, не штедат на зајре и услугата е на високо ниво
Специјал...
Доволно кажува: Расипан колач, конец во леб, празно лиснато што се продава како Лиснато со кашкавал(претпоставка, суперсонично го фрлаат да пројде низ тестото...:toe:)

Вегера! Квалитет, не штедат на зајре и услугата е на високо ниво
Специјал...
Доволно кажува: Расипан колач, конец во леб, празно лиснато што се продава како Лиснато со кашкавал(претпоставка, суперсонично го фрлаат да пројде низ тестото...:toe:)
Кашкавалот се топи во печењето:nesvest:неиживеан народ:nesvest:

Повеќе јадавам во Специјал зашто блиску ми е ама во Вегера е каде каде повкусно. Гласам за Вегера :)))

празно лиснато што се продава како Лиснато со кашкавал
А сирењакот од Жито Лукс? А место сирење горе на врвот нешто налик на изронет малтер :) или пирошка со месо, а месо само прстите на тој што ја јаде. Имињата им се...бомбастични.

Само што во Вегера (можи и во другите, не знам) нели ставаат доста адитиви за мирис, за да се одржат свежи подолго време. Не се разбирам нешто од кулинарство и бели пецива, но мислам дека ги полнат со разни додатоци за подобрување.

Глас за Веѓера.

Во Специјал све им е некако суво.. Без јогурт ништо не лизга :/ Екстремно суви: пицата на парче и пастрмајлијата. Плус, пред година-две беше многу поефтино, сеа ми кренале цени нешто.. Во Вегера хајлајц ми се кашкалката и чешелот. Со по пола чашка ќечап како лизгаат, мх, мх... Една сугестија вака само: поише ќечап да ставаат во тоа чашките, да не се скржават многу! :)

Дај шта даш,кога сум гладен не гледам од каде...ама ај чим мора да се одбере нека биде Специјал:pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Специјал заради тоа што ми е на 2 минути:)

И двете ми се во непосредна близина, но сепак Вегера(иако можат малце да намалат цените..).Специјал им вреди само пастрмалијата другото не ми прави нешто мерак...Така да Вегера it is:)

Vegera,specijal porano bea podobri :toe: :toe: :toe:

имам јадено и на двете места спцијал не е нешто вау местото но многу повкусно ми е таму од вегера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom