Веганизам/Вегетаријанизам

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
А тоа шо го викаш ти просветлување, јас свесност за својта глупост, некој друг зреење и намалување на својта битност кај многу малку евидентно е присутна.
Многу ме интересина во 4 очи на овие да им кажат колку е жилаво кучешкото месо на вкус слично на телешко и како се они лицемери.... инстант ќе ги просветлат. :love:

22a.jpeg

Дали ќе имаат јајца овие да просветлуваат ако на појас ѕирка некоја чешка зброевка ? Спремна да тестира жилавост и на човечко месо

Дали ќе имаат јајца овие да просветлуваат ако на појас ѕирка некоја чешка зброевка ? Спремна да тестира жилавост и на човечко месо
Не знам, те охрабрувам да ги прашаш.

Далеку е Србија може тебе да те прашам ако сакаш, веројатно си нивни преставник во Македонија чим си толку запознаен со нив.
Претставник не, подржувач да.

Повели контакт.

срндачот (сунчарката) извари ја пред да ја пржиш, далеку е повкусна и мирисот не и е толку интензивен.

Ако најдеш во природа шампињони пробај да ги испечеш надвор директно во жар :)
Тоа сконтавме, дека ќе беше боље прво да ја свариме. Првите 3, 4 ги шибнавме у рерна и малку ни се запекоа (не беа толку лоши, ама ги усравме). Останатите ги спрживме со путер и беа океј. Мене не ми смета силниот мирис (се олабавува со зачини и зеленчук), ама на другариве им беше интензивен.

@CafeDelMar не беше многу страшно да отвориш тема во философија/психологија и да ги префрлиш мислењата таму. Можеше и да искористиш некое од мислењата на промоторите на веганството како воведно.

Јас сега на промоториве вегани им давам 2 дена да отворат тема во философија/психологија, да напишат асален вовед според нивна дефиниција, во спротивно јас ќе отворам и ќе напишам вовед каков што јас сакам, саркастичен но прецизен и со потценувачки и исмејувачки тон.

@CafeDelMar не беше многу страшно да отвориш тема во философија/психологија и да ги префрлиш мислењата таму. Можеше и да искористиш некое од мислењата на промоторите на веганството како воведно.

Јас сега на промоториве вегани им давам 2 дена да отворат тема во философија/психологија, да напишат асален вовед според нивна дефиниција, во спротивно јас ќе отворам и ќе напишам вовед каков што јас сакам, саркастичен но прецизен и со потценувачки и исмејувачки тон.
За да бидеш прецизен треба да знаеш за што пишуваш :pipi:

Доколку некој те претрка и отвори, можеби можеш овде... неодамна ја открив... на моја голема радост....

Претпоставувам може анализа како група на форумџии претставници на овој светоглед.... не е исто но би сакал да ти го прочитам сарказмот, како фелоу обожавател на Др. Хаус (y)

Ние набравме сончарки кога бевме во Лазарополе пред три месеци, едно 9, 10. Една сончарка е цел оброк за човек, тоа се чудовишта. Само лошо ги спремивме и пола ни загореа. :D
Кој вие? Tи и Ботко? Да не набра од псилоцибинот по грешка, па да се преставуваш пак во множина Тајлере мој драг...

giphy.gif

Mislam deka veke ima tema otvorena tamu?

Mislam deka veke ima tema otvorena tamu?
Јас не ја гледам. Ваљда не е креирана од некој што ми е на игнор...
Зар ќе бевме толку тупи тука да дискутираме овде ако веќе имаше тема?

Ја не сум ја креирала темата. Да си кажам, пошто сум ти на игнор.

Горе-доле колку луѓе имаш на игнор? :D

Има во подфорум Здравје, во Философија не гледам искрено.

Има во подфорум Здравје, во Философија не гледам искрено.
Има и ваква,
ама шо знам, застерени се темиве, плус не е само здравје туку е сфе, и затоа треба у философија да има.
Уште 45 саати имаат да отворат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom