Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде, без тебе... тапа е!

Sakam samo da si pokraj mene.
Toa me pravi srekjna, a ti sekad vikash deka toa e najbitno.
Samo sakam da si tuka, tolku li e toa prokleto teshko?

Вечерва овде без тебе лежам, гледам во ѕвездите и се прашувам:
Кај ми е покривот?

Правам некои глупави планови кои можеби никогаш и нема да станат реалност, меѓутоа битното е што верувам и се надевам а свесен сум дека го правиш истото и ти.

Вечерва овде, без тебе...ИМА ДА СЕ ОПИЈАНАМ......знам дека не ми дозволуваш...ај сеа да те видам !
:)

Вечерва овде, без тебе..

...за првпат после овие неколку денови разделени почна да ми недостигаш. Најбизарното е тоа што поминав лимитот, а вечерва искачаат Breaking Bad новата, True Blood a исто и Entourage. Да чекам со 30кб/пс или да ти се јавам утре? Naah, секоја вечер до 5 со друштво кине! Прашај ме зимата. POZZ

Вечерва овде...без тебе....сум пола на пола.....срцето ми вика: сакам да е е тука....ах да е тука ќе се здружам со телото...ах што би му правело....
.....разумот ми вика: тој што го сакаш не постои, зарем би се задоволила со лажго со 100 лица.......
Ја би за разумен компромис, ама таков нема......па ќе си останам само разумна и ќе го преќутам тоа што ми го вели срцето затоа што ти никогаш нема да заслужиш да го чуеш тоа.
Јас и ти заедно........никогаш повеќе.........

...се сеќавам на мојата омилена песна-твоето смеење...:pipi:
Се сеќавам и на вечерта кога те запознав...се појави во мојот живот кога најмалку очекував...и ме освои уште со првата насмевка, со првите зборови упатени на мене:pipi:

Вечерва овде без тебе...ми фалат моментите што ги имавме без да се ограничуваме..ми фалат 24h со тебе..ми фали слободен простор..ми фалат многу работи ама знам дека ќе издржиме и вака, барем уште некое време.
Среќна сум што те имам.

Песнава го кажува она што сакам да го пишам...
Не сум лигав тип,но вечерва ми фали,ептен ми фали...
Сакам да ја гушнам,да и ја галам косата и да и кажам колку ми фали...

Vecherva ovde bez tebe piem vino i mislam na toa kolku sum srekna sho ne sum ushte so tebe :) hahaha

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
'Cause even when i dream of you,
the sweetest dream will never do,
i'd still miss you babe,
and i don't wanna miss a thing.

Будало!!!!!!! Што ми пишуваш?!!!!! Што ми се јавуваш само да ме изнервираш уште повеќе?!!! Се покажа каков си тогаш кога требаше.....можеби тогаш уште ти верував на лагите зошто те сакав....ама сега знам кој лажго си!!!!! Ти си ЛОШ ЧОВЕК!!! Нема врска што уште те сакам, не ме заслужуваш зошто НИКОГАШ нема да се смениш и НИКОГАШ нема да се бориш за мене со цело свое срце!!!!!!! Јас и ти НИКОГАШ нема да сме повторно заедно!!!!!

Vecerva bez tebe...Mislam na vremeto koeshto si go dadov za tebe, za mladosta koja ja posvetiv na tebe, za idninata kojashto mislev ja imam so tebe. Vecerva sakam samo da si gi vratam vremeto i mladosta dadeni na pogresna licnost.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom