Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде без тебе?!?!?!
Среќна сум што полека се освестувам...и сфаќам дека не вредиш. тешко ми е не викам не, ама уште потешко ми беше со тебе.

Празно е, не требаше вчера така да кажеш, знаеш и ти претеруваш некогаш, ......
не знам што да кажам:cry:

kaj najdoa sega da ja pustat pesnava aahhhhh lele plus vcera i sestrati ja vidov s... da si sada tu ide pesnava ooooohhhhhhhhhhh zasto si zamina zasto zasto ............................. nikogas nema da najdam odgovor

Вечерва овде без теееебеееееееееее....Се нервирам!:(:lut:

вечерва овде без тебе ми е супер!полека сфаќам дека животот без тебе ми е полесен и поубав:)

vecerva ovde bez tebe mi e onaka... i sakam da sum sea so tebe,ama i nekjam:toe: onaka u zbunka sum

Вечерва овде без тебе после толку долго време можам да кажам дека ми е сеедно. Никогаш нема да те заборавам и секогаш за мене ќе бидеш посебен и ќе ми значиш, но мислам дека веќе време е да продолжам понатака со животот. Уште еднаш ќе ти кажам фала за сите убави моменти и за се што си направил за мене!Се надевам дека си среќен и дека ќе бидеш во иднина, од се срце ти го посакувам тоа!!!!

вечерва овде, без тебе ми е сеедно! мрш ма! ти на мене лажго ќе ме викаш!

ти си најбедното и најлажливото суштество што сум го упознала некад,и најслаткиот и најнежниот... покрај тебе се мразам себе. проклет да си и ти и денот коа те запознав! и уше едно нешо :те сакам !

доста контрадикторно а? :) јбг

вечерва без тебе?хехехехе узивам со друга хахаха :)

се прашувам каде си, со кого си, што правиш....
но немам одговор...

Kako i sekoja vecer. Osameno i nekako izmoreno. Ke bide podobro.

вечерва овде без тебе... го бројам дневниот промет, ги собирам мобилните телефони и го расчистувам сервисот. Одвреме-навреме сум среќен поради нашава разделба... но понекогаш ми недостига да те гушнам, да го осетам твоите коси, да ја помирисам твојата кожа, да ме погледнат твоите очи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom