kaj najdoa sega da ja pustat pesnava aahhhhh lele plus vcera i sestrati ja vidov s... da si sada tu ide pesnava ooooohhhhhhhhhhh zasto si zamina zasto zasto ............................. nikogas nema da najdam odgovor
Вечерва овде без тебе после толку долго време можам да кажам дека ми е сеедно. Никогаш нема да те заборавам и секогаш за мене ќе бидеш посебен и ќе ми значиш, но мислам дека веќе време е да продолжам понатака со животот. Уште еднаш ќе ти кажам фала за сите убави моменти и за се што си направил за мене!Се надевам дека си среќен и дека ќе бидеш во иднина, од се срце ти го посакувам тоа!!!!
ти си најбедното и најлажливото суштество што сум го упознала некад,и најслаткиот и најнежниот... покрај тебе се мразам себе. проклет да си и ти и денот коа те запознав! и уше едно нешо :те сакам !
вечерва овде без тебе... го бројам дневниот промет, ги собирам мобилните телефони и го расчистувам сервисот. Одвреме-навреме сум среќен поради нашава разделба... но понекогаш ми недостига да те гушнам, да го осетам твоите коси, да ја помирисам твојата кожа, да ме погледнат твоите очи...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.