Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
СУМ САМА........И ТЕ ЧЕКАМ......А ЗНАМ ДЕКА И ТИ МЕ ЧЕКАШ,А ЗНАЕШ ДЕКА НЕ МОЖАМ ДА ДОЈДАМ.......

:) Znam deka nekogo cekas. Me raduva pomislata deka mozebi tokmu jas sum toj ocekuvaniot... Te zamisluvav so nego tolku pati, no ne - taa slika ne mi se vklopuva vo moite razmisluvanja. Mozebi tebe ti e ubavo ili od "opravdana" pricina si so nego, no sepak pomislata na tebe i mene zaedno .... taa e taa sto me odrzuva vo zivot.
Se nadevam i ke se nadevam na Nasata sredba, koja veruvam deka ke bide tolku "vistinska" i volsebna.
Ah, taa pusta nadez.

Вечерва овде, без тебе... се чуствувам толку осамено...МИ НЕДОСТИГАШ!
converse

Се мислам дали ми е дозволено да те засакам...:jaj:Мислам дека не можам.

Вечерва овде, без тебе.... ги гледам сликите од тебе, и тажна сум оти се немаме видено од концертот на Тоше, а среќна сум оти ќе се видиме нареднава недела. И како и секоја вечер, пред спиење си се слушаме, а бидејќи веќе редно време е јас да ти се јавам, ќе одам да си го најдам телефонот и ѕрррррр.....

ете пак за еден ваков почеток на месец сум без тебе дома сам....нега биде благословен msn:) барем можам да те читам ако неможам да те слушам

Се помирувам со помислата.. дека те нема, и искрено и не ми недостигаш, и онака се е пролазно во овој живот, па дури и ТИ

*овој живот пролази како река, и на крају шта те чека.... :(

Се осеќам осамено, лошо, мизерно. Ме боли тоа што не ми се јавуваш. Знам дека тераш некој мал инает, но знај дека тоа го правиш непотребно. Знаеш и самата зошто чекам ти да ми се јавиш.

Вечерва овде без тебе...полесно ми е. Не постојат лицемери во мојот живот, барем така мислам. Не ми е жал. Напротив сега ми е мило што конечно дознав многу работи. Можеби дел е моја вина, но еј тоа сум јас. Знаеше каква сум, како реагирам на секоја ситница. Знаеше дека избувнувам брзо, дека се лутам и дека ми поминува за некое време.
Преку ова едноставно не можам да поминам. Посреќна сум, се надевам и ти. Не сакам да те видам. Не дека ќе ми се вратат чувствата, тие се тука, не сакам затоа што знаеш каква ќе биде мојата реакција...
Не ме обвинувај мене зошто имам на кого да се обратам..обвини се себе си зошто ти немаш на кого да му кажеш. Немој да мислиш дека ме повреди со тоа што ми кажа дека тој нема да се врати поради мене. Знам дека е тоа така. Ама разликата е што помеѓу мене и него имаше нешто чисто и искрено. А помеѓу нас двајца не. Меѓу нас имаше лаги кои си ги смисли ти. Сепак јас не бев со него кога бев со тебе. Јас ти кажав зошто сметав дека треба да бидам искрена.

Сваки нови дан ко смрт је досадан јер тебе нема ту!

Исто е се, можам само да те замислувам, да мислам дека се ќе биде некогаш подобро и дека наскоро ќе ти ја видам насмевката пак онаа истата, ама има време се надевам дека тоа и ќе се случи после 3 месеци да ја имам среќата пак да те видам.

Вечерва овде, без тебе... кое без тебе бе? До сега беше со мене, секој ден си до мене, а ништо не забележуваш... А може и само нејќеш да забележиш :toe: Оф леле кај те најдов бе тебе... не сакам да те сакам веќе, не можам, мачно е у к**ац! :nesum: Па не можам веќе...

Вечерва овде без тебе, размислувам на тебе и после тоа што го направи вечерва, сфатив дека чувствувам нешто јако за тебе...

Вечерва, овде без тебе...Се обидвам да сфатам некој работи, да се разберам самата себеси оти ептен сум чудна...
Вечерва овде без тебе, би сакала да те гушнам и да ти кажам дека ќе дам се од себе, ќе пробам ова шо го имаме да успеј, и ќе ти речам:-Ми значиш мачорче:***

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom