Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Ako vecerva ovde, ostanam bez tebe neznam sto ke napravam

Вечерва овде додека моментално сум без тебе а пред само 15 минути бев и не го искористив тоа, ти ветувам дека кога ќе се вратам....ќе видиш убаво!!! :):)

Ми фалиш:(....... и не само вечерва туку и секоја вечер помината без тебе :(

...Те мислам,со памет пијаниче мое:)

Вечерва овде, без тебе, си запалувам цигара и си враќам некои моменти. Тие неколку часа со тебе ми помогнаа да сфатам колку не треба да се замарам и треба да си уживам во животот. Ми помогна да успеам да ги поттиснам чувствата за другиот во себе. Можеби нема никогаш да се видиме, ама сакам да ти кажам едно фала, заради тоа што и без да бидеш свесен, ми помогна да ги отворам очите, да сфатам некои работи...

Вечерва овде без тебе .... Па не ни те видов вечерва, а утре заминувам! Заминувам и којзнае дали ќе се видиме! Жал ми е многу! Секој пат кога ќе ја видам белезицата се сеќавам на тебе, кога ќе ја слушнам песната пак на тебе, кога ќе видам зелено пак на тебе ... Еднотавно се што ми е блиску ме потсетува на тебе! Те сакам премногу, и многу ми е поубаво кога сме вака поврзани! Те сакам и нема да те заборавам ти ветувам!

Vecerva ovde bez tebe? E ne sum bez tebe be do mene si i citas so pisuem :) I ne e vecer btw.. Ama kako i da e.. TE SAKAM be decko aloooooooo Znaes? Koa ne si do mene stvarno mi falis.. Ali sea sum si najhappy.. Cuz u are here.. Anyway.. U are always here.. In my heart..

Vecerva ovde, bez tebe, gi slusam pesnite koi me potsetuvaat na tebe i samo se mislam kade si sega?! Mi nedostigas i ne sakam ni da pomislam deka moze veke nema da bideme zaedno. Nemoj toa da mi go pravis srcence:nenene: :nenene: :nenene:

Vecerva bez tebe... Eh... Kolku posakuvam denesnava vecer sto sum bez tebe da e prva. Kolku posakuvam denesnava vecer bez tebe da e posledna. Zosto nokite mora sekogas da mi bidat tazni koga denovite mi se srekni, bidejki samo togas mozam da te vidam. Sreken sum sto sum blisku do tebe, razgovarame, se gledame vo oci - no mnogu sum tazen bidejki sekogas i TOJ e tuka do nas. Znam deka znaes sto posakuva moeto srce i ponekogas znaes da si poigras so nego, da mu dades nekoja nadez, no ne znam dali svakas deka so toa samo go unistuvas. Me boli... Mnogu me boli. Me boli i togas koga ke mi se javis na telefon i koga ke me pokanis da prosetame, bidejki znam deka nema nikogas da bides negova no nema ni moja.
Eve i ovaa vecer bez tebe... Ne sakam ni da pomislam kade si, sto pravis - samo sakam da si tuka do mene, da me drzis za raka i da mi kazes deka seto dosega bese eden test i deka imam najdobra ocenka od site. I pak bolka... Posakuvam da imam eden svoj angel, koj ke mi kaze sto da poslusam, srceto ili razumot. No vaka ke moram da go odberam razumot bidejki od moeto srce ne ostana nisto veke... samo bolka i taga.
Iskreno od M do L.

се досадувам..ми фалат нервозите од тебе и тоа кога ме тераш да се насмевнам кога се преправам дека сум лута....де бе пред малку бевме заедно и ми фалиш...не е во ред ова

Вечерва овде,без тебе ги бројам минутите наши на разделеност..размислувам како ќе биде понатака и како се ќе се одвива,сакам да дознаам што ќе се случува.Размислувам за она што се помина,размислувам за она што сакам да се случи.Одморот кој ќе го поминам сама без тебе,без да те видам барем некоја минута..некој момент барем од таа минута.Верувам дека ќе ја задржиме довербата..Без тебе оваа вечер е вечност.

Vecerva t.e. utrovo ovde bez tebe mislam sto ke bide ponataka, na sto ke zaglavime, koga ke te vidam nareden pat.................Kolku mi nedostigas,a ne pominaa ni dva casa otkako se razdelivme

Вечерва овде без тебе...па и не е нешто различно.
Јебига...ми треба некој нов.
Факт!

Mozes srceto da mu go otvoris na nekoja sto saka da sluza. Na nekoj sto tvoite emocii nesto moze da mu znacat a ne na nekoj koj po bitno mu e negovite sekojdnevni potrebi da mu bidat zadovolnio, a voopsto da ne mu e gajle za vasata emocionalna sostojba.
Taka da vo vrska so temava, vo ovoj momoent na nikogo ne sakam da mu go otvoram srceto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom