Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде без тебе се чувствувам осамено и помалце тажно...Жал ми е што нашето заврши толку брзо...Изгледа не сме еден за друг.Еден другар ми има кажано:Една чаша кога ќе се скрши, колку и да се лепи нема никогаш да биде онаа истата.И стварно е така.Колку и да пробував да ги сменам работите и да правам се никогаш немаше да ни биде како што ни беше на почетокот...Конечно го сфатив тоа...Сфатив дека стварно е готово и дека треба да се откажам од таа помисла јас и ти заедно. Може и е така подобро...Со убавина сила не бива. Сакам само да ти кажам фала. Фала за сите убави моменти поминати заедно, за последниот муабет стварно ми ги отвори очите.
Не сум совршена, грешам, понекогаш знам да се испонашам и како дете и правам непромислени работи но сакам да знаеш дека никогаш не сум направила нешто со цел да пробам да те повредам или слично. Се надевам дека наскоро ќе сретнеш некоја што ќе биде баш како што ти сакаш и ќе бидеш среќен со нејзе...
Може и не требаше да го пишам постов, најверојатно ќе го прочиташ али ми дојде:smir:

PSYtisfaction напиша:
Вечерва овде без тебе почнува да ми станува се по-сеедно дали сум со тебе или не. Искрено. Не за да се чувствувам подобро.
Мислам дека почнува да се гаси еден пламен и да се вжарува друг...

Истото.Размисли ти давам уште една шанса,ако не се видиме утре,готово,му давам шанса на другиот:helou:

vecerva ovde bez tebe... 20ti e!!! tocno dva meseci otkako raskinavme! Ne mozam da poveruvam... dva meseci da te nemam, zarem tolku e ne fer zivotov? ...
Kolku samo mi nedostigas, posebno vo nekoi momenti! mi trebas premnogu... a premnogu e surova realnosta za da mozam pak da bidam so tebe...
Ti si mojot angel, ti si mojot son, ti si mi se, znaj deka iako ne sme zaedno sekoj mig mislam na tebe, znaj deka se uste te sakam i se uste ne mozam bez tebe...

Вечерва овде без тебе...никогаш не ми било потешко!
Знаеш дека датава ми е болна...не требаше да ме чепкаш и ти!Или можеби несвесно направи да сватам нешто?Дека секогаш ги губам тие што ги сакам!Фала веќе и онака се помирив со фактот дека судено ми било да бидам сама!Можеби ова ни беше последна вечер заедно,можеби и не,али чуствувам дека ни се случува баш она што најмалку го сакаме!
Се губиме..приметуваш!Приметуваш дека тегнејќи ти за да биде по твое и тегнејќи ја..нешто почнува да се кине?
Мислиш дека љубовта го гуши човекот?Ја мислам мојата да..зашто сите што навистина сум ги сакала,неможелe да го поднесат тој товар или обврска како сакаш кажи го и заминале!
Или пак е нешто сосема трето...ако неможеш да го чуваш ковчежето,те молам врати ми го!:(Вака ми е мноогу потешко!
Ќе ти кажам фала за убавите моменти кои можеби ги заслужив,можеби не,али нема никогаш да ги заборавам!Нема да те заборавам ни тебе како човек,нема да го заборавам ни времето поминато со тебе!
Сакам само да знаеш дека се трудев..стварно се трудев,се трудев како никогаш до сега...
Вечерва овде без тебе за прв пат во животот не ми е сеедно!:cry:

вечерва овде без тебе ... ми е подобро !

Vecerva ovde bez tebe edinstveno mi e zal sto ne mozam da te pregrnam.Uteha mi se dolgite razgovori po telefonot.
Dalecinata moze da pravi sto saka, no nema da te zema od mene.Barem vo toa sum sigurna.Znaes,poleka se namaluvaat denovite,minuvaat nokite za konecno jas i ti da bideme zaedno.Den i nok.Samo jas i ti.Se cuvstvuvam kako apsoluten pobednik nad dalecinata.
Koj veli deka ljubovta ne pobeduva? Jas i ti sme svedoci na pobedata na ljubovta.
Se zanesuvav pred da te sretnam tebe deka mozebi sum zaljubena,no samo sega znam sto znaci vistinski da sakas.I znam deka ljubvota izbira bas od tvoite oci.

Vecerva bez tebe... Nemam nisto popametno da pravam osven da mislam na tebe.

вечерва де без тебе ...седам и те мислам многу...премногу ми е убаво со тебе...секоја вечер кога сме заедно ја правиш прекрасна...фала што ми веруваш и што секогаш си искрен...

15дена сум без тебе, ми фалиш стварно:hot:

Вечерва без тебе, сум како брод коj тони.... се чуствувам празен, осемен ... ми требаш,сакам да го слушнам твоjот глас, ми фали твоjот поглед , ми фали твоjот допир....

Вечерва овде без тебе... Навистина ми е ладно.

...ми фалиш, ми требаш, ме палиш па бегаш... Ама вечерва не си тука, срцево се послабо и послабо чука... Се надевам дека ќе издржам уште два дена, за третиот да бидеме повторно заедно..
А вечерва... Ми недостигаш!!! Те СаКаМ

mnogu se skarafme.... ako treba da ziveam bez tebe ne sakam, ako treba da ziveam so tebe ne sakam, ne znam so sakam ama znam deka sakam da si do mene sega i vecerva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom