Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа најверојатно е бруто плата со сите додатоциDa prasam nesto , mu rekov na tatko mi da izvadi od Ujp za ostvareni prihodi , negovata plata e okolu 12 000 na smetka i plus nesto vo pliko , na dokumentot pisuva za 2011 ima 220.000mu rekle deka ne e greska , toa bil dokumentot so se ddv i se drugo , znaci nemam pravo na promocijata treba da pisuva do 180.000 ? taka ? ( izvinete za latinicata nemozam da go sredam fontoto)
Da spomna i tatko mi nesto vo vrska so ova no ne mi e jasno shto e ..ako e toa bruto plata so dodatoci ke ima li uslov ili ??Тоа најверојатно е бруто плата со сите додатоци
Da prasam nesto , mu rekov na tatko mi da izvadi od Ujp za ostvareni prihodi , negovata plata e okolu 12 000 na smetka i plus nesto vo pliko , na dokumentot pisuva za 2011 ima 220.000mu rekle deka ne e greska , toa bil dokumentot so se ddv i se drugo , znaci nemam pravo na promocijata treba da pisuva do 180.000 ? taka ? ( izvinete za latinicata nemozam da go sredam fontoto)
Може кој сака да ги подигне, при подигање не ти бараат ништо, само кога поднесуваш барање ти бараат копии од лични карти. Само не знам дали ќе имаш време, треба да 30ти веќе да ти бидат доставени сите документи на факултет, а јас за уверението во УЈП поднесов минатата среда, па си го земав дури овој вторник. Ова е за во Велес, за во другите градови не знам како е.Дали уверенијата за примања од УЈП мора лично секој родител да ги подигне или може студентот? Кои документи ги бараат во УЈП при подигање? Границата од 15 000 денари логично би требало да е нето плата(месечни примања), ама еве читам по се` изгледа се работи за бруто платата?
Eeee, ко ти велев ја.Не е ..
прв услов е да си апсолвент,ПРВ пат запишан последна година.
Ако се прави криминал,тоа е друго.
17 Декември.Кога ќе има резултати?