Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Забегавте некои од темава, значи оваа е паралелна на таа за кревањето на непознати, мада јас не гледам сличност. Прашањето беше дали додавате за пријатели луѓе кои што не ги познавате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Забегавте некои од темава, значи оваа е паралелна на таа за кревањето на непознати, мада јас не гледам сличност. Прашањето беше дали додавате за пријатели луѓе кои што не ги познавате?
Не мора да значи дека е паралелна.
Едноставно темата на Магде мене ме инспирираше да ја отворам оваа![]()
И женската ја натерав да го избрише нејзиниот, затоа што не планирам да се замарам и да се нервирам со ситни глупости (на почетокот малце се противеше :wink. А се разбира, ако некој сака да искомуницира со мене, може да ми се јави на мобилен во секое (разумно) време.
A дигаш ли на непознати?![]()
Тхе хироууу, револушнериИмав околу 700+ контакти, меѓутоа пред околу месец дена го избришав фејсбукот затоа што со еден колега/пријател започнавме еден проект да развиваме, и не планирам да трошам повеќе време на глупости, него пробувам да си го организирам времето на најпродуктивен начин (а искрено, и некако ми здосадија луѓето што висат таму). Всушност, ја избришав секоја трага од мене што постои на некој сајт на интернетот, освен на форумов и на last.fm
И женската ја натерав да го избрише нејзиниот, затоа што не планирам да се замарам и да се нервирам со ситни глупости (на почетокот малце се противеше :wink. А се разбира, ако некој сака да искомуницира со мене, може да ми се јави на мобилен во секое (разумно) време.