SV-Strange
Sorcerer Supreme
Првото пијано искуство ми се случи на 14 години на 10 чекори од мојата куќа, т.е. во механичарската работилница на моите комшии
Овие како и обично стално пијат и нешто слават, и имаше многу вино и јас онака сакав да пробам колку вино ке можам да испијам (и испив доволно да неможам да си влезам дома, а живеам до механичарската работилница
) ... и така следниот ден бев сабајле на школо и мамурееенн, класната раководителка примети дека не се чуствувам најдобро и ме прати дома, и така сите среќно си продолжија со животот 
Овие како и обично стално пијат и нешто слават, и имаше многу вино и јас онака сакав да пробам колку вино ке можам да испијам (и испив доволно да неможам да си влезам дома, а живеам до механичарската работилница
) ... и така следниот ден бев сабајле на школо и мамурееенн, класната раководителка примети дека не се чуствувам најдобро и ме прати дома, и така сите среќно си продолжија со животот 
, и неќев да им го дадам микрофонот, си продужив да пеам. 

цели 10 саати повраќав, глава ме болеше, од се ми се лошеше, ......блааа! Си иам така црна "дупкичка" у меморијата на ништо не се сеќаам, иам само 3-4 слики у глава БУКВАЛНО само слики и гласот на Цоки "Кате ма, ајде ма" и толку! Ај тоа па и дома на раце ме донеле, мама се испотресла, ќе сум ја отепала по скали 
va ne bea crni dupki ,ova bea krateri.