Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
Тоа што премногу зборувам резултира со несакани последици наредната ден.:nesum:
Во последно време ретко се опијанувам. Што ти значи пракса... Сум се тестирал себеси и резултатите се: Од 14 чаши коњак 0.25 л не ми беше ништо. 15 л пиво не ми беше ништо. Вино 4 литри, не ми беше ништо. Прошлово лето секој ден пиевме пиевме пиевме, секоја вечер се правевме „сателити„ и сега ми требаат 1000 ден за да се опијаним. (=
ама обично ко ке се пијанам, после многу пејам (со мојот "милозвучен глас") :music4: а порано и плачев-нешо без врска ке ми текнит и ќе се умрам од плачење а не знам зошто. Ама шуќур сеа само се смеам ми помина навиката за плачење хаха. Ама во последно се немам она екстра опијанато. :pijan:Шорти,ова го пиеш за 5 саати,со паузи за мочање у меѓувреме?
Нормално. Излагаме во 8 и се враќаме во 2 до 3 саат навечер.
Инаку тренираме со еден мој другар за да им скршиме рекорд на едни рокери кои испија 50 л бело вино и ништо не им стана
Море што ти е тебе 15 литра пиво да испиеш ти ќе си дрвоЖими се. Дојди во Тетово. купи ми пиво. Горско иначе