Coca-Cola1981
uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 417
- Поени од реакции
- 1
nisto strasno samo znam da zamaram po tel dali so javuvanje ili so smsi ne e tolku vazno, vazno mobilen u raka i taka.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ПрИтИ_гРл напиша:прв пат убаво се начукав за нова година....леле гадно искуство ебате...никогаш повеке....и пола нова година ја преспав...али како и да е ....ме изнасликале важно и по недела ми ги покажуваат сликите...ке пропаднев во земја.....
Mnogu me interesira kako si izgledal:pos2:Shorty напиша:Za Nova Godina za prv pat se ispijaniv i ne se secavam na nisto... Mi kazuvaat drugarite deka sum gi glumel Kobe Bryant i Ronaldinho
. За среќа немав шанса да се глупирам во јавност бидејќи еден другар ме однесе кај него дома и таму пред компјутер го поминав остатокот од ноќта. не се сеќавам на многу работи, знам дека кога ме однеасоа таму седнав на мсн ама муабетот што сум го правела е бил гола вода. не само шо сум лапала и додавала букви и муабетот сум го мешала. А и не сум писувала редовно туку на секои десет минути по еден збор (така ми кажа типот со си писел со мене тогаш) и јас веднаш си ги поврзувам работите и ми текнува дека толку многу ми се спиеше што едвај пишував и на секои 10 минути највероватно сум заспивала. најужасното нешто што го диживеав беше кога се разбудив. не се сеќавав како и што било ниту пак кој ме донел дома само знам дека коа се разбудив околу мене се беше исповраќано
.... Гадно!!!
Со еден збор Лудило!
ama dushava mi place za pienje majke mu
)) pred 2 nedeli u kafana toa vinoto krf mi se stori
не да се начукав тогаш, ништо не се сеќаам, чат-пат некој инсерт ми се мотка у глава. Леле бруки..... На 1-ви мај 7-8 одд. цел ден нејадена и поручекта кај 4 саат коа си го фатив винцето....... знам само дека испив баѓимити, после тоа дое и другарка ми и она се поднапи и само се сеќаам дека одвај одевме, се клештевме без веза, после тоа многу ми се спиеше и се потправ на некој и..........и толку! 2 саата ме освестуеле, сум се отепала од повраќање......и бла бла натаму да не навлегуам у детали! Остај тоа ами утредента па еден мамурлак, ме кинеше глава цел ден!
За среќа можам да се контролирам кога пијам, па не правев некакви глупости.
Мислам,не се влечкав по земја, не повраќав, не зборев глупости, не денсав по шипки...
Само се убив од играње, рипање, скокање, се смеев ко зелена, зборев цела ноќ, се дружев со луѓето што таму ги запознав ко цел живот да ги знам...
Кога сум пијана сум посебно позитивна и дружељубива.
Не дека без тоа не сум. manikir:
Се будам по два саата со ужасно главобоље (изразов
) и мамурлак, пијам кафе, и бегам накај дома...
Ја сум весељак бре
Сум некако почувствителна кога пијам, ама не во смисол да плачам и да се лигавам и да тажам над својата судбина
pos
, туку во смисол, сите ги гушкам, ги бацувам, им зборам колку поштувам, сите ги сакам
Абе ко Тошка сум кога пијам. oro:
Не поднесувам алкохол,па си се расположувам и со сокче,кофеин мава в глава и после цел пат што вика Псај,се кезам,рипам и им ги покажувам моите денсмувс на сите :party3: Џабе сакав за Нова Година да се опуштам,пола бунарче и ништо не ми беше :party2: Обратна јас од сите хехе.